Herlig beliggenhet. Toppetasje. 2 soverom

Gabels gate 45B

Månedsleie 18.900,-
Primærrom 62m2
Bruttoareal 64m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Attraktiv 3-roms toppleilighet med stor takterrasse på 14 kvm - Heis - Peis - Vv & fyring inkl.

Beliggenhet

Meget etterspurt, veletablert og flott beliggenhet helt sentralt på Frogner i et sjarmerende boligkvartal. Gabelsgate er énveiskjørt opp fra Bygdøy Allé. Kun ca. 100 meter til Gimle kino. Alle typer bymessige servicetilbud i umiddelbar gangavstand fra boligen. Et bredt utvalg av forretninger/ shopping, spesialforretninger, dagligvarer, restauranter og andre servicefunksjoner i Bygdøy Allé og på Frogner forøvrig.
Bare minutters gange til Frognerveien, Vinmonopolet i Elisenbergveien, flere hyggelige kaffebarer samt pulserende Solli plass. Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet. Bytrikk i Frognerveien, busser i Bygdøy Allé

Ellers spaséravstand til Frognerparken, Aker Brygge/ Tjuvholmen, Skillebekk, Frognerkilen, sentrum/ Karl Johan og Uranienborg. Hyggelig sushibar rett utenfor eiendommen med solrik uteservering. Et rikt utvalg av gode restauranter i nærområdet.

Buss nr. 30 og 31 har holdeplass ca. 150 meter fra leiligheten, og tar deg effektivt til Bygdøy eller Fornebu/ Snarøya. Trikk nr. 12 har holdeplass i Frognerveien og Lille Frogner Allé.

Ellers post, bank, apotek og taxiholdeplass, samt døgnåpen bensinstasjon i nærområdet.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 119 snr. 78 i Oslo kommune

Innhold

En lys og gjennomgående 3-roms selveierleilighet med god standard i byggets 6. etasje(toppetasje). Leiligheten har blant annet 2 gode soverom, separat kjøkken, flislagt bad, stue med peis og utgang til stor takterrasse.

Oppdragsnummer

10-21-0116

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer