Lys og gjennomgående leilighet med 3 soverom, peis og heis! Passer for bofellesskap!

Gabels gate 46B

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 87m2
Bruttoareal 96m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 4-roms leilighet med peis, heis og attaktiv beliggenhet! Inkludert varmtvann og fyring!

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt på Frogner, men allikevel med en tilbaketrukket beliggenhet i en rolig enveiskjørt gate. Alle servicetilbud og fasiliteter i umiddelbar nærhet, kort vei til Gimle kino, treningssentre, en rekke kafeer, restauranter, butikker og spesialforretninger i byens beste handlegater. Offentlig kommunikasjon som trikk, buss, t-bane og flytog knyttet til Solli plass og Nationaltheateret. Gangavstand til Oslo Sentrum, Aker Brygge, Majorstuen og Bislett, samt flere flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter som Frognerparken, Slottsparken, Stensparken og Bygdøy. Meget pent opparbeidet fellesareal/bakhave med gressplen, prydbusker, hekker, trær og steinsatte gangveier samt benker og bord.

Oppdragsnummer

10-19-0022

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

3. etasje: Entré, stue med peis og åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, 3 soverom, bad med dusj og vaskemaskin, separat wc.

Kjøkken fra 2014, høyglans fra Ikea.

Mer om eiendommen

Gulv: Parkett i alle rom utenom bad og wc.
Vegger: Malte flater, fliser over benk på kjøkken.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 18 500,- pr. måned. Varmtvann og fyring inkludert.
Utgifter til strøm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Sentralfyring som er inkludert i husleie.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Stue med hyggelig peis og åpen kjøkkenløsning
Hovedsoverom med garderobeplass

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig.

Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet må leietaker velge å innbetale kontant depositum på 3 måneders leie i bank på depositumskonto.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01 april.
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra.

Soverom 2, her er vask fjernet
Soverom 3

Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Bad med dusj og vaskemaskin, nyoppusset i 2014

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer