Lys og gjennomgående leilighet med 3 soverom, peis og heis! Passer for bofellesskap!

Gabels gate 46B

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 87m2
Bruttoareal 96m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 4-roms leilighet med peis, heis og attaktiv beliggenhet! Inkludert varmtvann og fyring!

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt på Frogner, men allikevel med en tilbaketrukket beliggenhet i en rolig enveiskjørt gate. Alle servicetilbud og fasiliteter i umiddelbar nærhet, kort vei til Gimle kino, treningssentre, en rekke kafeer, restauranter, butikker og spesialforretninger i byens beste handlegater. Offentlig kommunikasjon som trikk, buss, t-bane og flytog knyttet til Solli plass og Nationaltheateret. Gangavstand til Oslo Sentrum, Aker Brygge, Majorstuen og Bislett, samt flere flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter som Frognerparken, Slottsparken, Stensparken og Bygdøy. Meget pent opparbeidet fellesareal/bakhave med gressplen, prydbusker, hekker, trær og steinsatte gangveier samt benker og bord.

Oppdragsnummer

10-19-0022

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

3. etasje: Entré, stue med peis og åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, 3 soverom, bad med dusj og vaskemaskin, separat wc.

Kjøkken fra 2014, høyglans fra Ikea.

Gulv: Parkett i alle rom utenom bad og wc.
Vegger: Malte flater, fliser over benk på kjøkken.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 18 500,- pr. måned.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer