Veldig fin beliggenhet i attraktivt område. Svært god standard

Gamle Drammensvei 148A

Månedsleie 40.500,-
Primærrom 193m2
Bruttoareal 217m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

Blommenholm / Høvik- Delikat enebolig over 2 plan oppført i 2016. Praktikantdel. Attraktiv beliggenhet og dobbel garasje

Beliggenhet

Stor enebolig beliggende i et idyllisk, veletablert og barnevennlig boligområde på Blommenholm. Det ligger sentralt til, med kort avstand til offentlig kommunikasjon som tog og buss, og på kun få minutter er du på sentrale områder som Sandvika og Lysaker.

Fra boligen er det kort gangavstand til barnehage og barneskole, noe som gjør denne boligen ideell for en barnefamilie. I nærområde finner du også lekeplasser, tennisanlegg og fotballbaner for barn, og kun en kort gåtur unna finner du Hennie Onstad kunstsenter som kan by på en matbit og kunstopplevelse.

Setter du deg på bussen, er du midt i Sandvika på 6 minutter. Sandvika sentrum kan by på alt fra Sandvika storsenter med en rekke servicetilbud som bibliotek, kino, treningssentre, butikker, m.m. Et lite steinkast unna senteret finner du Kalvøya som gir tilgang til badestrender og turmuligheter. Tar du toget fra Blommenholm stasjon andre vegen er du på Oslo S på 19 minutter.

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 775 i Bærum kommune

Innhold

1. etasje: Entré, hall, vaskerom, kjøkken, stue, stue/kjøkken, bad, wc og soverom.
2. etasje: Trapp/stue, bad 1, bad 2, omkledningsrom og 3 soverom

Oppdragsnummer

10-21-0163

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør 193 kvm

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer