Liten enebolig i flott område på Bekkestua

Gamle Nadderudvei 8

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 71m2
Bruttoareal 79m2
Soverom 2
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

BEKKESTUA-Liten og hyggelig enebolig med solrik og idyllisk hage. Trafikkstille beliggenhet. Garasje

Beliggenhet

Eiendommen har en idyllisk og rolig beliggenhet i en stikkvei til Nadderudveien, helt uten trafikkstøy. Solrikt og meget barnevennlig.
Trygg og fin skolevei til Bekkestua Barneskole, Bekkestua Ungdomsskole, NTG's ungdomsskole, NTG og Oslo International School. Steinerskolen ligger rett oppe i Hosleveien (7-8 minutter å gå). Flere populære barnehager i umiddelbar nærhet. Kort gangvei også til søndagsåpen dagligvarebutikk på andre siden av Nadderudveien.

En av Bærums svært populære gang/sykkelveier/stier går rett ved eiendommen (nedenfor Nadderudlia). Dette er en turvei som går helt opp til Griniveien og marka den ene veien og helt ned til Sandvika og Kalvøya den andre veien . 2-3 minutter med bil til Bekkestua sentrum (og ca. 12-14 minutter å gå) med alle typer butikker, butikksenter, dansestudio, flere restauranter, bakeri, treningssentre, vinmonopol, svømmehall, bibliotek, skate-arena, tennisbaner, fotballbaner, håndballhall mm.

Kort vei til buss, også Flybuss, i Nadderudveien og Hosleveien. På Bekkestua er det busstasjon, T-bane og trikk til Oslo.

Matrikkel

Gnr. 19 bnr. 156 snr. 2 i Bærum kommune

Innhold

Enebolig som inneholder:
Entre, kjøkken , 2 soverom koselig stue og bad. I tillegg en riktig koselig hage

Oppdragsnummer

10-22-0007

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer