Lekker 3 roms. Sentralt på Bekkestua

Gamle Ringeriksvei 45 A

Månedsleie 17.500,-
Primærrom 78m2
Bruttoareal 90m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Bekkestua-Romslig 3-roms leilighet-heis-gasspeis-balkong- mulighet for garasje

Beliggenhet

Lys og delikate leiligheten som ligger sentralt til Bekkestua i "Signatur-bygget". På Bekkestua har du kort adkomst til alt du måtte behøve. Her finner du alle servicefasiliteter som postkontor, bank, frisør, blomsterbutikk, lege- og tannlegekontor, klesforretninger, vinmonopolet, hyggelige kafeer, restauranter og matbutikker. Fra leiligheten er det umiddelbar adkomst tilRema 1000, som er beliggende i samme bygg som leiligheten.
Det er også kort gangavstand til Bekkestua seniorsenter og bibliotek. Bussen tar deg raskt til Sandvika sentrum hvor det er kino, teater, kulturhus og mye mer.

Nærområdet kan by på flotte muligheter for de som liker å holde seg i aktivitet. På Bekkestua ligger blant annet svømmehall, fotballbaner, tennisbaner og treningsstudio. Bærumsmarka ligger også rett i nærheten. Her er det langrennsmuligheter og flotte turstier. På Ballerud, Haga og Grini er det golfbaner, og er du glad i sjø og båtliv, er det ikke langt til Kalvøya og Kadettangen.

En kort spasertur, på ca. 3 minutter, tar deg til Bekkestua sentrum som er midtpunktet for all offentlig kommunikasjon i Bærum. Det er også holdeplass for
direktebuss til Oslo sentrum og flybussen. T-banen på Bekkestua har flere avganger i timen, direkte inn til Oslo på ca. 20 minutter og Gjønnes andre veien

Meget kort vei til Oslo Internasjonale skole

Oppdragsnummer

10-19-0040

Areal

BRA./P-rom: 81 kvm/79 kvm
BTA: 90 kvm

2. etg: Entre, 2 soverom, bad, wc, kjøkken, stue/ spisestue med utgang til balkong

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer