Lekker 3 roms. Sentralt på Bekkestua

Gamle Ringeriksvei 45 A

Månedsleie 17.500,-
Primærrom 78m2
Bruttoareal 90m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Bekkestua-Romslig 3-roms leilighet-heis-gasspeis-balkong- mulighet for garasje

Beliggenhet

Lys og delikate leiligheten som ligger sentralt til Bekkestua i "Signatur-bygget". På Bekkestua har du kort adkomst til alt du måtte behøve. Her finner du alle servicefasiliteter som postkontor, bank, frisør, blomsterbutikk, lege- og tannlegekontor, klesforretninger, vinmonopolet, hyggelige kafeer, restauranter og matbutikker. Fra leiligheten er det umiddelbar adkomst tilRema 1000, som er beliggende i samme bygg som leiligheten.
Det er også kort gangavstand til Bekkestua seniorsenter og bibliotek. Bussen tar deg raskt til Sandvika sentrum hvor det er kino, teater, kulturhus og mye mer.

Nærområdet kan by på flotte muligheter for de som liker å holde seg i aktivitet. På Bekkestua ligger blant annet svømmehall, fotballbaner, tennisbaner og treningsstudio. Bærumsmarka ligger også rett i nærheten. Her er det langrennsmuligheter og flotte turstier. På Ballerud, Haga og Grini er det golfbaner, og er du glad i sjø og båtliv, er det ikke langt til Kalvøya og Kadettangen.

En kort spasertur, på ca. 3 minutter, tar deg til Bekkestua sentrum som er midtpunktet for all offentlig kommunikasjon i Bærum. Det er også holdeplass for
direktebuss til Oslo sentrum og flybussen. T-banen på Bekkestua har flere avganger i timen, direkte inn til Oslo på ca. 20 minutter og Gjønnes andre veien

Meget kort vei til Oslo Internasjonale skole

Mer om eiendommen

Oppdragsnummer

10-19-0040

Areal

BRA./P-rom: 81 kvm/79 kvm
BTA: 90 kvm

2. etg: Entre, 2 soverom, bad, wc, kjøkken, stue/ spisestue med utgang til balkong

Innhold og standard

En flott leilighet med god planløsning og store lysgivende vindusflater. Boligen har en super beliggenhet sentralt på Bekkestua med inngang fra hyggelig og lukket/avlåst bakgård. Romslig solrik veranda med utgang fra stuen. Meget god standard

Leiligheten: Entré med skyvedørsgarderobe med speil, 2 soverom, separat wc, flislagt bad/vaskerom, innvendig bod, stue og spisestue med åpen løsning

Kjøkken
Balkong

mot kjøkken, romslig veranda på ca. 12 kvm.

Øvrig: Til boligen medfølger det en gitterbod og muligheter for leie av garasjeplass

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut møblert ( etter avtale kan møbler fjernes )

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 17 500,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Muligheter for leie av garasjeplass. Kontakt megler for nærmere informasjon

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: RØD C
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Plantegning
Soverom

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig nå
Leieperiode: f.eks fra 15.04.2019

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.01.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra.

Soverom
Bad

Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.05.2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

PLantegning 2

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer