Generallunden 19

Generallunden 19

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 136m2
Bruttoareal 150m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Kort om eiendommen

ULLERN/ÅSJORDET: Stor, pen og hyggelig 4-roms terrasseleil. Toppetasje. Flott utsikt. Peis. Heis. Garasje. Ledig 1.juli.

Beliggenhet

Eiendommen ligger innerst i blindvei i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde på Ullern med kort vei inn til sentrum, eller til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Ullern ligger sørvest i Oslo, mellom Lysakerelven og Mærradalen, og består av rolige villastrøk, supplert med blokkbebyggelse.
Det er gangavstand til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud.
Ca. 4 minutters gange til Åsjordet stasjon med Kolsåsbanen.
Kort gangavtand til Vækerøveien hvor man har 32 bussen til sentrum, hvor bussen stopper ved Lysaker stasjon med tog-/flytog.
Buss nr. 23 går i retning mot Ullevål stadion.

Det er gangavstand til Lilleaker Torg som har alle servicefasilieter man trenger i hverdagen, som to matbutikker (Kiwi og Coop), kafé/delikatesseforretning, sushirestaurant og frisør.
Rett nedenfor Lilleaker ligger populære CC Vest med restauranter og forretninger, samt en rekke butikker og service-tilbud.
Ca. 10 minutters kjøring til både CC Vest og Røa senter. Det er også en nærbutikk på Åsjordet (med post-ibutikk), ca. 4 minutters gangavstand.

For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk.
Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk.
I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssenter m.m.
Langs Lysakerelva er det fine gangveier som kan fører deg ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp helt opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad.
Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka.
Etter nyåpningen i 2009 kan Oslo Golfklubb på Bogstad tilby en av Europas beste golfbaner.

Megler

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie, i tillegg jobber hun som co-megler sammen med Marit Tukjær Lie og Ada Kjenner.

Hun er opptatt av at alle salg- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin sitter som styremedlem i Oslo og Akershus Eiendomsmeglerforening.

Les mer