Gladengveien 15 A

Gladengveien 15 A

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 35m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Perfekt for 2 venner å dele! 2 soverom, balkong og felles kjøkken! Inkludert strøm og kabel-tv/internett pakke!

Beliggenhet

Gladengveien 15 har en svært sentral og attraktiv beliggenhet på Ensjø, i et område med spennende utvikling. Her har man en umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter. Kiwi eller Rema 1000 rett ved, sistnevnte med åpningstid fra 06.00-24.00 og søndagsåpent. Videre har man apotek, restaurant, sushi, pizza og veterinær langs Gladengveien med hyggelig vannspeil (Hovinbekken). Herfra er det kun få minutters gange til flotte grøntområder og turmuligheter. Botanisk hage i tillegg til at man har blant annet Tøyenbadet og Valle Hovin med idrettsanlegg innen rekkevidde.

Her bor du sentralt, men samtidig tilbaketrukket med kort vei til nisjebutikker, gallerier, kafeer, barer, vinmonopol, frisør, apotek, butikksenteret på Hasle Torg, Fyrstikktorget på Helsfyr, Tøyen senteret eller unike steder som Kampen Bistro og Smia.

På Kampen får man også kjøpt kaffe og bakeverk fra Cafè Javelin eller "Lille Kampen kafe".

Det finnes store flotte grøntområder i nærheten som Kampen Park, Vålerengaparken, Tøyenparken/ Ola Narr, Middelalderparken, Botanisk hage m.m. Kampen park er i seg selv en liten perle med en fantastisk plass for piknik eller grilling om sommeren. Hovindammen ligger rett oppi gaten og er en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger.

Den årlige Øya- festivalen arrangeres i Tøyenparken rett i nærheten. Valle Hovin og Valhall Arena er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. På Valle Hovin kan du også ta på deg skøytene vinterstid. Jordal idrettspark byr på kunstgressbane, skøytehall, hockeykamp, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. For innendørs trening er både SATSElixia Kampen, Fresh Fitness Ensjø, Fitness xpress Hasle, Hasle tennissenter eller Valhall Trening & Terapisenter gode alternativer.

For de som liker pizza, øl og shuffleboard, finner man på Tøyen "Safe as Milk" som skal ligge i de gamle lokalene til Brasseriet.