Gladengveien 15A

Gladengveien 15A

Månedsleie 13.500,-
Primærrom 40m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Nyere og lys 2-roms med romslig balkong med hyggelig utsyn! Inkludert strøm og standardpakke internett/kabel-tv!

Beliggenhet

Gladengveien 15 har en svært sentral og attraktiv beliggenhet på Ensjø, i et område med spennende utvikling. Her har man en umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter. Kiwi eller Rema 1000 rett ved, sistnevnte med åpningstid fra 06.00-24.00 og søndagsåpent. Videre har man apotek, restaurant, sushi, pizza og veterinær langs Gladengveien med hyggelig vannspeil (Hovinbekken). Herfra er det kun få minutters gange til flotte grøntområder og turmuligheter. Botanisk hage i tillegg til at man har blant annet Tøyenbadet og Valle Hovin med idrettsanlegg innen rekkevidde.
Her bor du sentralt, men samtidig tilbaketrukket med kort vei til nisjebutikker, gallerier, kafeer, barer, vinmonopol, frisør, apotek, butikksenteret på Hasle Torg, Fyrstikktorget på Helsfyr, Tøyen senteret eller unike steder som Kampen Bistro og Smia.
På Kampen får man også kjøpt kaffe og bakeverk fra Cafè Javelin eller "Lille Kampen kafe".
Det finnes store flotte grøntområder i nærheten som Kampen Park, Vålerengaparken, Tøyenparken/ Ola Narr, Middelalderparken, Botanisk hage m.m. Kampen park er i seg selv en liten perle med en fantastisk plass for piknik eller grilling om sommeren. Hovindammen ligger rett oppi gaten og er en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger.
Den årlige Øya- festivalen arrangeres i Tøyenparken rett i nærheten.

Mer om eiendommen

Valle Hovin og Valhall Arena er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. På Valle Hovin kan du også ta på deg skøytene vinterstid. Jordal idrettspark byr på kunstgressbane, skøytehall, hockeykamp, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. For innendørs trening er både SATSElixia Kampen, Fresh Fitness Ensjø, Fitness xpress Hasle, Hasle tennissenter eller Valhall Trening & Terapisenter gode alternativer.
For de som liker pizza, øl og shuffleboard, finner man på Tøyen "Safe as Milk" som skal ligge i de gamle lokalene til Brasseriet.
5 minutters gange til Ensjø T-bane som tar deg mot sentrum og Ringen eller mot Ryen, Manglerud og Lambertseter. 5 minutters gange til Gladengveien busstopp som tar deg vestover mot Carl Berner, Kiellands Plass og Majorstuen eller østover mot for eksempel Bryn og Hellerud.

Utgang til balkong fra stue
Balkong med utsikt

10 minutters gange til Teglverket skole.
Dette er en flott beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt, med nærhet til alt. Kombinasjonen avgodt utbygd infrastruktur, kort vei til sentrum og flere tur- og rekreasjonsområder gjør dette til et perfekt boområde for mennesker i alle aldre. Bydel Ensjø har i de senere år hatt en total oppgradering med nye gårder, totalrenovering av eksisterende bygg, og endring fra "næringsby" til boligområde. Les mer om dette spennende prosjektet på www.ensjobyen.no.

Oppdragsnummer

10-19-0058

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Inneholder 4 etg: Entre, stue med utgang balkong på 9 kvm, åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, soverom, bad med dusj,wc og vaskemaskin.

Standard:
Entré : Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Oppbevaringsplass.
Bad : Fliser med varmekabler i gulv, fliser på vegger, malt tak. Dushjørne med glassdører. Toalett. Servant med skapplass. Vaskemaskin.
Soverom: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Skyvedørskap på soverom.
Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Utgang til hele 9 kvm balkong.
Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Moderne Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert evt delvis møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 13 500,- pr. måned.

Fasade
Stue med åpen kjøkkenløsning

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Soverom med skyvedørsgarderobe
Felles takterrasse

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.august
Leieperiode: 1-3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.07.2020.

Fasade
Planløsning
Soverom

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Bad med suj, wc og vaskemaskin

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer