Flott beliggenhet på Grefsen

Grefsenkollveien 12E

Månedsleie 22.900,-
Primærrom 110m2
Bruttoareal 117m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

GREFSEN - Strøken, lys og luftig 5-roms leilighet med solrik terrasse, fantastisk utsikt, heis og garasje

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig område på Grefsen. Svært gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum. Sameiet Grefsen Terrassehus har en unik beliggenhet med tanke på nærheten til nordmarka med flotte turveier opp mot Trollvannsstua og Grefsenkollen. Grefsenkollen har fantastisk utsikt og hyggelig servering på Over Oslo. Om vinteren kan man ta på skiene nærmest utenfor døra, og nyte den umiddelbare tilgangen til både lysløype og flotte oppkjørte løyper.

I nærheten finner man også Trollvann med badeplasser, brygger, bålplasser og benker.
Det er kort avstand til idylliske Frysja, en av Oslos flotteste badeplasser.

Det går turvei langs Akerselven til Maridalsvannet og Nordmarka, eller ned til sentrum gjennom Nydalen med alle sine butikker, kafeer og restauranter. Trikkehallen som ligger i nærheten, er kjent for sitt kulturtilbud for barn og ungdom. Teknisk museum, som er en turistattraksjon ligger også i nærområdet.
Det er kort vei til alpinanlegg i Grefsenkleiva, samt Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg.

Butikker i nærheten som blant annet Joker, Spar på Kjelsås, Coop Prix og Kiwi. Storo kjøpesenter er ikke langt unna med sine 130 butikker, spisesteder og alle sine servicetilbud.

Eiendommen har gangavstand til Grefsen barneskole, både Morellbakken og Engebråten ungdomsskole.
Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og
kommunale barnehager.

Sameiet har for øvrig heltidsansatt vaktmester, eget garasjeanlegg med bilvaskeplass, tennisbaner, lekeplasser og store utearealer. Det er etablert intern frivillighetstjeneste, beredskapsgruppe, kulturgruppe, vinklubb m.m. Kabelanlegget gir digital-TV og bredbåndsforbindelse via fiberkabel.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer