Grefsenkollveien 20G

Grefsenkollveien 20G

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 100m2
Bruttoareal 108m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

GREFSENSETEREN - Nymalt 4-roms med stor vestvendt balkong på 16 m² - Utsikt - Garasje - Nærhet til BI Nydalen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et naturskjønt og rolig boligområde på attraktive Grefsen i bydel Nordre Aker i Oslo. Beliggenheten er fantastisk på foten av Grefsenkollen og Nordmarka. Leiligheten befinner seg i byggets 2. etasje med en meget god intern beliggenhet, balkongen vender ut mot åpent og luftig grøntareal. Bygget ligger på en opphøyet tomt som gir deg vidstrakt utsikt over Oslo by. Fra stue- og kjøkkenvinduet og balkongen har du utsikt over Oslo sentrum, Oslofjorden, Holmenkollen og Tryvann. Det er kort vei til skoler, barnehager, flere idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikelig utvalg av servicetilbud.

Meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet som er omgitt av flott natur. Nærområdet er et stort friluftseldorado, her kan du nyte naturens fasiliteter rett utenfor døren, både på sommer- og vinterstid. Området gir forskjellige natur- og friluftsopplevelser som fantastiske skimuligheter på vinterstid, fine sykkelveier hvor store deler av veinettet er stengt for motorferdsel, mindre og store fiskevann, og et omfattende stinett som kan oppsøkes til fots. Du finner flere idylliske bademuligheter i Stilla, Brekke dammen og Trollvann. Det anbefales også å ta en tur opp på toppen av Grefsenkollen hvor populære Grefsenkollen restaurant og Over Oslo bar ligger. Her får du servert god mat og drikke, og ikke minst en eventyrlig utsikt over hovedstaden.

Oslos største kjøpesenter Storo Storsenter ligger ikke langt unna med sine 130 butikker, spisesteder og et stort SATS-treningssenter på ca. 3.000 m². I Nydalen finner du Handelshøyskolen BI og en rekke restauranter, spisesteder og hyggelige kaféer, flere treningssentre, legesenter og T-banestasjon. Storo kinosenter har 11 saler og nesten 2000 seter og åpnet i 2018.

Det er gangavstand til Disen barneskole, Morellbakken ungdomsskole og Engebråten ungdomsskole.

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer