Grefsenkollveien 20G

Grefsenkollveien 20G

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 100m2
Bruttoareal 108m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Solgt

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

GREFSENSETEREN - Nymalt 4-roms med stor vestvendt balkong på 16 m² - Utsikt - Garasje - Nærhet til BI Nydalen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et naturskjønt og rolig boligområde på attraktive Grefsen i bydel Nordre Aker i Oslo. Beliggenheten er fantastisk på foten av Grefsenkollen og Nordmarka. Leiligheten befinner seg i byggets 2. etasje med en meget god intern beliggenhet, balkongen vender ut mot åpent og luftig grøntareal. Bygget ligger på en opphøyet tomt som gir deg vidstrakt utsikt over Oslo by. Fra stue- og kjøkkenvinduet og balkongen har du utsikt over Oslo sentrum, Oslofjorden, Holmenkollen og Tryvann. Det er kort vei til skoler, barnehager, flere idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikelig utvalg av servicetilbud.

Meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet som er omgitt av flott natur. Nærområdet er et stort friluftseldorado, her kan du nyte naturens fasiliteter rett utenfor døren, både på sommer- og vinterstid. Området gir forskjellige natur- og friluftsopplevelser som fantastiske skimuligheter på vinterstid, fine sykkelveier hvor store deler av veinettet er stengt for motorferdsel, mindre og store fiskevann, og et omfattende stinett som kan oppsøkes til fots. Du finner flere idylliske bademuligheter i Stilla, Brekke dammen og Trollvann. Det anbefales også å ta en tur opp på toppen av Grefsenkollen hvor populære Grefsenkollen restaurant og Over Oslo bar ligger. Her får du servert god mat og drikke, og ikke minst en eventyrlig utsikt over hovedstaden.

Mer om eiendommen

Oslos største kjøpesenter Storo Storsenter ligger ikke langt unna med sine 130 butikker, spisesteder og et stort SATS-treningssenter på ca. 3.000 m². I Nydalen finner du Handelshøyskolen BI og en rekke restauranter, spisesteder og hyggelige kaféer, flere treningssentre, legesenter og T-banestasjon. Storo kinosenter har 11 saler og nesten 2000 seter og åpnet i 2018.

Det er gangavstand til Disen barneskole, Morellbakken ungdomsskole og Engebråten ungdomsskole. Det finnes et bredt utvalg av både kommunale og private videregående skoler i området.

Oppdragsnummer

10-18-0073

Areal

2. etasje: Primærrom utgjør ca 100 m² som omfattes av: Entré, kjøkken med spiseplass, stue, 3 soverom, bad og separat WC.

Kjøkken
Soverom

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

4-roms endeleilighet med stor vestvendt balkong på 16 m² med fantastiske solforhold beliggende i Grefsenseteren Boligsameie. Fantastisk vidstrakt utsikt over Oslo by, fjorden og Holmenkollen, samt meget gode solforhold. Leiligheten har god planløsning og store vindusflater.

HØYDEPUNKTER:
- Nymalte overflater i lysegrå toner (2018)
- Nordmarka som nærmeste nabo
- Parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg
- Hvitmalt kjøkken med nyere kombiskap (kjøl/frys) i stål fra Miele
- 8 gjesteparkeringer tilhørende sameiet.
- Barnevennlig og tilbaketrukket - Lekeplass på tomten

- Aktivt miljø for natur- og friluftsinteresserte
- Nærhet til BI Nydalen

Eldre bad med badekar med dusj. Vask og tørk fra Miele. Tørkeskap. Separat toalett.
Lyddempende materialer i tak.
Loftsbod to etasjer opp. Kjellerbod og separat matbod én etasje ned fra leiligheten. Boder er merket med H0203 snr 74.
Bygget har fire etasjer, fordelt på 1. etasje med inngansparti, 2. etasje hvor leiligheten ligger, 3. etasje med leiligheter, og 4. etasje som er loft med boder. I tillegg 1. underetasje med leiligheter og boder, samt 2. underetasje med leiligheter.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 17 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass i oppvarmet felles garasjeanlegg med elektrisk port og videoovervåking.

2dplan og 1
Soverom

Garasjen er i bygget som er tvers over veien. Utenfor denne finnes også gjesteparkeringsplasser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Soverom
Bad

Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker (forutsetter samtykke fra utleier). Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: Tre år fra overtakelse

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid i 12 måneder. Leieforholdet kan første gang sies opp etter 9 måneder og oppsigelsen vil ha virkning etter 12 måneder.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Fasadebilde Grefsenkollveien 20
Områdebilde fra Grefsenkollen - Nordmarka som nærmeste nabo
3dplan og 1

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Anette Dahl
Mobil: 91 35 47 10

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer