Svært sentral beliggenhet . Nyere leilighet

Grønlandsleiret 81

Månedsleie 20.900,-
Primærrom 80m2
Bruttoareal 82m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Grønland - Lekker og nyere 4-roms leilighet med svært sentral beliggenhet.Takterrasse og balkong

Beliggenhet

Området består av klassiske bygårder blandet med moderne og nyoppførte boligblokker. Med sin nærhet til sentrum og Bjørvika, samt grønne Botsparken, er dette et område man lett vil trives i. Leiligheten ligger som nærmeste nabo til Grønlandspark - Botsparken i øst. Med en rolig beliggenhet i utkanten av Grønland er det likevel kort avstand til den urbane og spennende kjernen, hvor gatene er preget av folkeliv, restauranter, kaféer, matvarebutikker, frukt- og grønt butikker, utesteder, treningssentre, shoppingsenter, klesbutikker og alt man måtte ønske seg.

Av kollektivtransport finner man både buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. Buss 37 som går hele døgnet har stopp rett i nærheten. Kort gangavstand til Oslo Bussterminal, Grønland T-bane, Barcode/Bjørvika og Oslo S.

Ønsker man å kjenne gresset under føttene er nærmeste park Botsparken. Her samles folk for hygge og sosialt samvær om sommeren, og under musikkens dag blir parken benyttet som en av flere musikkscener. Middelalderparken, med sine ruiner og kulturminner ligger mellom Bjørvika og Ekebergskrenten - en fin destinasjon for søndagsturen. På de varmeste sommerdagene kan man spasere bort til Sørenga og byens flotteste sjøbad. Noen minutter lengre bort finner man sentre som Fresh Fitness og Stamina Key. Ellers finner man kjente og populære Elixia i Bjørvika.

Matrikkel

Gnr. 230 bnr. 110 snr. 13 i Oslo kommune

Innhold

Strøken og nyere 4 roms i 3.etasje med attraktiv beligghenhet i
Gamlebyen. Leiligheten var ny i 2017. Leiligheten har en meget
arealeffektiv og fin planløsning, 3 soverom, delikat bad og entré . I tillegg til egen vestvendt balkong mot trafikkskjermet bakgård har bygget felles takterrasse for beboerne.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer