Grønnegata 12

Grønnegata 12

Månedsleie 15.900,-
Primærrom 58m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

HOMANSBYEN- Lys og romslig to-roms leilighet med balkong, felles takterrasse - Attraktiv Beliggenhet

Beliggenhet

Grønnegata ligger i en rolig blindvei fra Hegdehaugsveien på Majorstuen/Homansbyen. Beliggenheten er svært sentral men samtidig tilbaketrukket og rolig tilliggende fra det yrende bylivet nærområdet tilbyr.

Handlegaten Bogstadveien ligger i umiddelbar nærhet og byr på det aller meste av forretninger, koselige kaféer, restauranter, utesteder og et bredt shoppingutvalg. Her har du også dagligvarehandel, samt treningssenter. Skulle en ønske å trekke seg tilbake fra det livlige nærmiljøet finner du Frognerparken, Stensparken og Slottsparken i gangavstand.

Området er et meget populært og er et attraktivt boligområde i Oslo. Enkel adkomst, med kort vei til det meste av fasiliteter som dagligvarebutikker, kaféer, vinmonopol, post og butikker.

Området består i tillegg av en rekke grønne lunger. Stensparken, Idioten, Slottsparken og St.Hanshaugen en kort spasertur unna. Her er det flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som Majorstuen, Bislett, St. Hanshaugen, Solli Plass og Nasjonalteateret. I tillegg er det meget kort vei til Høgskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Blindern og Universitetet.

Her har du bredt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet med trikk og buss. En kort spasertur unna har du Majorstukrysset med buss, trikk og t-bane som tar deg til alle byens knutepunkter. Kort vei til Solli plass og Nationaltheatret med utvidet kollektivtilbud.
Kort vei unna har man også tilgang til flere gode treningsalternativer, blant annet Bislet Bad og moderne treningssenter som SATS Bislett og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 65 snr. 27 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer