Meget sentral beliggenhet

Grønnegata 12

Månedsleie 16.500,-
Primærrom 58m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

HOMANSBYEN- Lys og romslig 2-roms leilighet med balkong, felles takterrasse - Attraktiv Beliggenhet

Beliggenhet

Grønnegata ligger i en rolig blindvei fra Hegdehaugsveien på Majorstuen/Homansbyen. Beliggenheten er svært sentral men samtidig tilbaketrukket og rolig tilliggende fra det yrende bylivet nærområdet tilbyr.

Handlegaten Bogstadveien ligger i umiddelbar nærhet og byr på det aller meste av forretninger, koselige kaféer, restauranter, utesteder og et bredt shoppingutvalg. Her har du også dagligvarehandel, samt treningssenter. Skulle en ønske å trekke seg tilbake fra det livlige nærmiljøet finner du Frognerparken, Stensparken og Slottsparken i gangavstand.

Området er et meget populært og er et attraktivt boligområde i Oslo. Enkel adkomst, med kort vei til det meste av fasiliteter som dagligvarebutikker, kaféer, vinmonopol, post og butikker.

Området består i tillegg av en rekke grønne lunger. Stensparken, Idioten, Slottsparken og St.Hanshaugen en kort spasertur unna. Her er det flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som Majorstuen, Bislett, St. Hanshaugen, Solli Plass og Nasjonalteateret. I tillegg er det meget kort vei til Høgskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Blindern og Universitetet.

Her har du bredt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet med trikk og buss. En kort spasertur unna har du Majorstukrysset med buss, trikk og t-bane som tar deg til alle byens knutepunkter. Kort vei til Solli plass og Nationaltheatret med utvidet kollektivtilbud.
Kort vei unna har man også tilgang til flere gode treningsalternativer, blant annet Bislet Bad og moderne treningssenter som SATS Bislett og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 65 snr. 27 i Oslo kommune

Innhold

Denne lyse og luftige to-roms leiligheten inneholder en innbydende entré, baderom med vaskemaskin, et romslig soverom, stue med utgang til skjermet balkong og kjøkken med plass til spisebord.

Leiligheten disponerer en bod i underetasjen på ca. 5 m². Det er også felles takterrasse i bygget, fellesvaskeri i første etasje samt et hyggelig bibliotek.

Oppdragsnummer

10-23-0041

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne lyse og luftige to-roms leiligheten inneholder en innbydende entré, baderom med vaskemaskin, et romslig soverom, stue med utgang til skjermet balkong og kjøkken med plass til spisebord.

Leiligheten disponerer en bod i underetasjen. Det er også felles takterrasse i bygget, fellesvaskeri i første etasje samt et hyggelig bibliotek.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut umøblert med unntak av hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på baderom.

VISNING:

Vennligst oppgi:
1 Hvor mange personer dere er.
2 Navn, tlf nr og e-post adresse.
3 Info om arbeid.
4 Overtagelse.
5 Ønsket leieperiode. (Minimum 12 måneder)

VIEWING/SHOWING:

1 Number of persons.
2 Name, phone number and e-mail adress.
3 Short information about employment.
4 When you would like to move in.
5 For how long you are planning to rent. (Minimum 12 months)

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 16 500,- pr. måned.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 1.Juni
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2024, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2024.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2024 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Bright and spacious one bedroom apartment attractively located near Hegdehaugsveien and Bogstadveien. Close to all amenities and public transportation.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer