Grønvoll Allè 68

Grønvoll Allè 68

Månedsleie 17.500,-
Primærrom 55m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Kort om eiendommen

UTLEID! / RENTED OUT!

Beliggenhet

Velkommen til Ensjø, et nytt og urbant nabolag. Området ligger kun 2 km øst for Oslo S, og grenser til områdene Tøyen, Kampen, Helsfyr, Vålerenga og Hovin. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kaféer og servicesteder i kombinasjon med flotte park- og turområder.

Transport:
Nærmeste t-bane stasjon er Helsfyr som også har et godt busstilbud, som gjør hverdagen fleksibel og effektiv. T-banen tar deg til sentrum på fem minutter. Ellers kommer du deg enkelt rundt med en bysykkel eller ELsparkesykkel. Området er godt tilrettelagt for en miljøvennlig og sunn livsstil.

Innkjøp:
Like i nærheten finner du matbutikker som Rema 1000 og Kiwi samt andre butikker, kaféer og servicesteder. Ikke langt unna ligger Økern, som utvikles til å bli et stort og moderne sentrum samt knutepunkt for T-bane og busslinjer.

Kultur:
Området har nærhet til Tøyenparken og andre parkområder som kan by på flott natur og er tilrettelagt for ulike aktiviteter. Det finnes også flere typer restauranter i området.

Aktiviteter:
For den aktive har området mye å by på. Fra Kongsløkken er det kun en kort spasertur til Jordal idrettspark som består av flere idrettsanlegg. Her finner du alt fra amerikansk fotball, fotball, ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy. På
Valle Hovin er det fine parkområder med fotballbaner og skøyteis på vinteren. Et annet flott alternativ er Tegleverksdammen, et fantastisk nytt parkområde hvor man kan nyte søndagsturen sin.

Matrikkel

Gnr. 130 bnr. 74 snr. 89 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie og har et spesielt fokus på Tjuvholmen og Aker Brygge hvor hun gjennom årene har gjennomført svært mange formidlinger.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer