Fin beliggenhet på Bærums Verk

Gullhaugveien 125

Månedsleie 15.900,-
Primærrom 112m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Bærums Verk/ Gullhaug-Attraktiv 4-roms topp leilighet med to bad - 3 sov-høyt, fritt og solrikt med flott utsikt

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig boområde. Egen lekeplass med lekeapparater på området. Ca. 10 minutters gange til sjarmerende Bærums Verk handle senter med de fleste servicetilbud.

Kort vei til barnehager, skoler, slalåmbakker, golfbane, ridesenter, lysløype og Burudvann med fine bademuligheter. Marka i umiddelbar nærhet med flotte turmuligheter sommer som vinter.

God offenlig kommunikasjon til bl.a.: Oslo og Sandvika med expressbuss og nattbuss i tillegg til de ordinærebussavgangene. Ca. 2 minutters gange til bussholdeplass.Ca 10 minutter med bil til Sandvika sentrum med alle nødvendige servicetilbud, samt badestrender på Kalvøya og Kadettangen.

Matrikkel

Gnr. 94 bnr. 498 snr. 31 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-20-0149

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør 112 kvm

Innhold og standard

Leiligheten holder en god standard

Inneholder:
Romslig entre, gang , kjøkken med spiseplass, stor stue med utgang til stor veranda , 2 bad samt 3 gode soverom hvorav det ene har utgang til balkong.

Det følger med 3 boder , samt felles sykkelparkerking

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ellers ut umøblert.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer