Hafrsfjordgata 31A

Hafrsfjordgata 31A

Månedsleie 15.500,-
Primærrom 64m2
Bruttoareal 72m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

FROGNER- Lys og romslig 2-roms beliggende i rolige omgivelser - vestvendt balkong - kabeltv, internett og oppvarming ink

Beliggenhet

I Hafrsfjordgate har du et av Oslos mest fasjonable nabolag som din adresse. Leiligheten ligger stille og tilbaketrukket til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo rolig, men svært sentralt og med nærhet til alt.

Leiligheten ligger høyt og fritt til i øverste etasje med fine lysforhold. Hafrsfjordsgate ligger fint plassert i et halvåpent kvartal midt mellom Frognerparken og Bygdøy allé. Dette området er kjent for å være et trygt og vennlig nabolag som også huser flere ambassader. Den amerikanske ambassadørboligen med sitt vakre parkanlegg og store grøntområder i tilknytning til Vigelandmuseet ligger som en av nærmeste nabo. I Frognerparken finner du Herregårdskroa som er et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Vigelandsparken er åpen året rundt og med sine skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng.

Kort avstand til eksklusive spesialbutikker som bl.a. Fjelberg fisk og vilt, Frogner Special, Enoteca, Kaffebrenneriet, kolonihagen, spa- og hudpleiesalonger, frisør, apotek, hoteller, bank, vinmonopol, dagligvare, off.kommunikasjon med kun 1 minutts gange til bussholdeplass i Bygdøy Alle. Fint utgangspunkt for å komme seg til flytoget på Skøyen. Ellers gangavstand til trikken og flere taxiholdeplasser like ved. Frogner kirke, Gimle kino, Karenslyst Allé på Skøyen som tilbyr et bredt utvalg av servicetilbud som bl.a. treningssentre, klesbutikker, matbutikker, restauranter og kaffebarer. Gangavstand til Frognerparken, Frognerkilen, Bygdøy med flotte tur- og bademuligheter på Huk. Det tar 15-20 minutter å gå til Hegdehaugsveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate. Det er kort vei eller gode transportmuligheter til blant annet Bjørknes, Tannlegehøyskolen, Høgskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI samt Veterinærhøyskolen.

Megler