Hafrsfjordgata 31A

Hafrsfjordgata 31A

Månedsleie 14.900,-
Primærrom 64m2
Bruttoareal 72m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- Lys og romslig 2-roms beliggende i rolige omgivelser - vestvendt balkong - kabeltv, internett og oppvarming ink

Beliggenhet

I Hafrsfjordgate har du et av Oslos mest fasjonable nabolag som din adresse. Leiligheten ligger stille og tilbaketrukket til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo rolig, men svært sentralt og med nærhet til alt.

Leiligheten ligger høyt og fritt til i øverste etasje med fine lysforhold. Hafrsfjordsgate ligger fint plassert i et halvåpent kvartal midt mellom Frognerparken og Bygdøy allé. Dette området er kjent for å være et trygt og vennlig nabolag som også huser flere ambassader. Den amerikanske ambassadørboligen med sitt vakre parkanlegg og store grøntområder i tilknytning til Vigelandmuseet ligger som en av nærmeste nabo. I Frognerparken finner du Herregårdskroa som er et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Vigelandsparken er åpen året rundt og med sine skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng.

Kort avstand til eksklusive spesialbutikker som bl.a. Fjelberg fisk og vilt, Frogner Special, Enoteca, Kaffebrenneriet, kolonihagen, spa- og hudpleiesalonger, frisør, apotek, hoteller, bank, vinmonopol, dagligvare, off.kommunikasjon med kun 1 minutts gange til bussholdeplass i Bygdøy Alle. Fint utgangspunkt for å komme seg til flytoget på Skøyen. Ellers gangavstand til trikken og flere taxiholdeplasser like ved. Frogner kirke, Gimle kino, Karenslyst Allé på Skøyen som tilbyr et bredt utvalg av servicetilbud som bl.a. treningssentre, klesbutikker, matbutikker, restauranter og kaffebarer. Gangavstand til Frognerparken, Frognerkilen, Bygdøy med flotte tur- og bademuligheter på Huk. Det tar 15-20 minutter å gå til Hegdehaugsveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate. Det er kort vei eller gode transportmuligheter til blant annet Bjørknes, Tannlegehøyskolen, Høgskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI samt Veterinærhøyskolen.

Det er god offentlig kommunikasjon i nærområdet med buss fra Bygdøy Allé og trikk fra Frognerveien. Buss nummer 20 (Skøyen - Galgeberg), 30 (Bygdøy/Huk-Nydalen) og 31 (Snarøya - Tonsenhagen) samt trikk nummer 12 (Majorstuen - Kjelsås gjennom byen) går rett i nærheten med blant annet stoppesteder som Skøyen, Solli Plass, Nationaltheatret, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 460 snr. 21 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0075

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten innholder gang/entré med toalettrom, kjøkken, romslig stue med utgang til balkong og soverom med direkte tilgang til flislagt baderom.

Leiligheten disponerer en bod på loft og det er egen sykkelbod i bygget.

DIVERSE:
- Ledig Nå og for langtidsleie.
- Leietager tegner innboforsikring.
- Det ønskes ikke-røyker.
- 3 mnd depositum.
- Dyrehold mulig etter nærmere avtale med eier.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med unntak av hvitevarer på kjøkken.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 14 900,- pr. måned.

Inkludert i leieprisen er vaktmestertjeneste, oppvarming /v.v, kabel-tv og internett fra GET med bredbånd på 100/100Mbps. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming

Radiator/fjernvarme samt vedfyring. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Ledig nå!
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter. Leieforholdet har en bindingstid på 12 måneder etter innflytting.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Bright and spacious one bedroom apartment with balcony in one of Oslo's most fashionable neighborhoods, Frogner. The apartment is located in a quiet and secluded well-established area, consisting of classic buildings as well as Embassys. The apartment is in a fantastic location for those who wants to live quietly, but very central and close to everything.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer