God standard. Meget attraktiv beliggenhet

Hafrsfjordgate 31B

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 77m2
Bruttoareal 77m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- romslig 3-roms med balkong, ettertraktet beliggenhet!

Beliggenhet

Attraktivt beliggende i populære Hafrsfjordgata. Leiligheten ligger stille og tilbaketrukket til i enveiskjørt gate som gir lite gjennomgangstrafikk. Dette er et meget veletablert område som består av klassiske bygårder. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo rolig, men svært sentralt og med nærhet til alt.

Hafrsfjordsgate ligger fint plassert i et halvåpent kvartal midt mellom Frognerparken og Bygdøy allé. Dette området er kjent for å være et trygt og vennlig nabolag som også huser flere ambassader. Den amerikanske ambassadørboligen med sitt vakre parkanlegg og store grøntområder i tilknytning til Vigelandmuseet ligger som en av de nærmeste naboene.

Gangavstand til Frognerparken, Frognerkilen, Bygdøy med flotte tur- og bademuligheter på Huk. Det tar 15-20 minutter å gå til Hegdehaugsveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate.

Det er kort ve til offentlig kommunikasjon som buss og trikk.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 460 snr. 15 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0141

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør ca 77 kvm som omfattes av:

Innhold og standard

Svært pen 3 roms som i disse dager får en lett oppgradering (maling og sliping av gulv)

Inneholder entre, gjestetoalett, romslig stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom, hvorav det ene har tilgang til eget bad.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer