God standard. Meget attraktiv beliggenhet 2 soverom

Hafrsfjordgate 31B

Månedsleie 20.500,-
Primærrom 77m2
Bruttoareal 77m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- romslig 3-roms med balkong, ettertraktet beliggenhet! Sentralfyr inkl i leie. Lave strømkostnader

Beliggenhet

Attraktivt beliggende i populære Hafrsfjordgata. Leiligheten ligger stille og tilbaketrukket til i enveiskjørt gate som gir lite gjennomgangstrafikk. Dette er et meget veletablert område som består av klassiske bygårder. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo rolig, men svært sentralt og med nærhet til alt.

Hafrsfjordsgate ligger fint plassert i et halvåpent kvartal midt mellom Frognerparken og Bygdøy allé. Dette området er kjent for å være et trygt og vennlig nabolag som også huser flere ambassader. Den amerikanske ambassadørboligen med sitt vakre parkanlegg og store grøntområder i tilknytning til Vigelandmuseet ligger som en av de nærmeste naboene.

Gangavstand til Frognerparken, Frognerkilen, Bygdøy med flotte tur- og bademuligheter på Huk. Det tar 15-20 minutter å gå til Hegdehaugsveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon som buss og trikk.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 460 snr. 15 i Oslo kommune

Innhold

Svært fin 3 roms

Inneholder entre, gjestetoalett, romslig stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom, hvorav det ene har tilgang til eget bad.

Oppdragsnummer

10-23-0019

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør ca 77 kvm som omfattes av:

Innhold og standard

Fin 3 roms

Inneholder entre, gjestetoalett, romslig stue med utgang til balkong, kjøkken, 2 soverom, hvorav det ene har tilgang til eget bad.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert.

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 20 500,- pr. måned.

Strøm, internett og kabel tv kommer i tillegg til leie

Oppvarming

Sentralfyring. Varmekabler på bad.
Svært lave strøm kostnader

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

F- Mørkegrønn

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners . (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 1. Mai 2023
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2024, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2024
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2024 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Very nice 2 bedrooms apartment central in Frogner. Guest toilet, bathroom, kithcen, nice living room with balcony

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer