Hans Nielsen Hauges gate 39 a

Hans Nielsen Hauges gate 39 a

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 48m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Moderne og lys 2-roms med flott uteplass! God planløsning, varme/varmtvann og standardpakke internett/kabel-tv inkludert

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i et rolig og avskjermet område med frodige og idylliske Torshovdalen som nærmeste nabo. I samme bygg finner man både legesenter, apotek, kafé og en stor Rema 1000 butikk. Ellers er det flere dagligvarebutikker i nærområdet. Sandaker senter og Storosenteret ligger i nærheten med det man ellers skulle trenge av butikker og servicefasiliteter. Det er også flere restauranter og kaféer i området og kort vei til Torshov og Grünerløkka med et stort utvalg av butikker, populære restauranter og utesteder. Flotte turmuligheter rett utenfor døren med både Torshovdalen og Torshovparken. Akerselva med flotte turstier både oppover mot Maridalen og marka eller nedover mot Grünerløkka og sentrum ligger rett i nærheten. Gode kollektivmuligheter med T-bane i umiddelbar nærhet og flere buss- og trikkelinjer ved Sandaker, Storo og Sinsen. Det er gangavstand til BI Nydalen og lett adkomst til både Blindern og Oslo sentrum med kollektivtrafikk.

Oppdragsnummer

10-19-0003

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Mer om eiendommen

Innhold og standard

Entre, stue med utgang hageflekk/terrasse, soverom, kjøkken med hvitevarer og bad.

Leiligheten har entre med skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøy og sko. Soverom med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe med mye plass. Lyst, flislagt bad med dusj, wc og servant.

Leiligheten er ustyrt med praktiske og pene lameller/persienner og lamper i alle rom.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer på kjøkkrn medfølger i leieforholdet.
.

Lys stue med store vinduer og med utgang til uteplass
HTH kjøkken med hvitevarer, godt med benkeplass og pene fliser på vegg

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 13 000,- pr. måned.

Oppvarming

Vannbåren varme. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre.

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Planløsning
Soverom med god plass til dobbeltseng

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående.
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Mye plass i skyvedørsgarderoben til klær og sko
Romslig og delikat bad med opplegg for vaskemaskin

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Hyggelig uteplass som er skjermet med busker, noe man kan ha mye glede av i sommer halvåret
Planløsning

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer