Hans Nielsen Hauges gate 39 a

Hans Nielsen Hauges gate 39 a

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 48m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Moderne og lys 2-roms med flott uteplass! God planløsning, varme/varmtvann og standardpakke internett/kabel-tv inkludert

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i et rolig og avskjermet område med frodige og idylliske Torshovdalen som nærmeste nabo. I samme bygg finner man både legesenter, apotek, kafé og en stor Rema 1000 butikk. Ellers er det flere dagligvarebutikker i nærområdet. Sandaker senter og Storosenteret ligger i nærheten med det man ellers skulle trenge av butikker og servicefasiliteter. Det er også flere restauranter og kaféer i området og kort vei til Torshov og Grünerløkka med et stort utvalg av butikker, populære restauranter og utesteder. Flotte turmuligheter rett utenfor døren med både Torshovdalen og Torshovparken. Akerselva med flotte turstier både oppover mot Maridalen og marka eller nedover mot Grünerløkka og sentrum ligger rett i nærheten. Gode kollektivmuligheter med T-bane i umiddelbar nærhet og flere buss- og trikkelinjer ved Sandaker, Storo og Sinsen. Det er gangavstand til BI Nydalen og lett adkomst til både Blindern og Oslo sentrum med kollektivtrafikk.

Oppdragsnummer

10-19-0003

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Entre, stue med utgang hageflekk/terrasse, soverom, kjøkken med hvitevarer og bad.

Leiligheten har entre med skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøy og sko. Soverom med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe med mye plass. Lyst, flislagt bad med dusj, wc og servant.

Leiligheten er ustyrt med praktiske og pene lameller/persienner og lamper i alle rom.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer