Sentralt men skjermet beliggende 4-roms med 3 sov, 2 bad, balkong og mulighet for p-plass.

Hans Nielsen Hauges gate 39A

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 103m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

SINSEN/TORSHOV - Innholdsrik 4-roms leilighet med 3 soverom, 2 bad, balkong og mulighet for p-plass*. Ingen gjenboere.

Beliggenhet

Sentral men samtidig skjermet beliggenhet. Leiligheten og balkongen vender ut mot hyggelig grøntareaet med utsyn mot bl.a. Holmenkollen. Torshovdalen starter her. Barnehager, skoler og ulike kollektivtilbud i nærområdet. Rema 1000 ca. 50 meter unna.

Matrikkel

Gnr. 79 bnr. 124 snr. 23, leilighetsnr. 204 orgnr. 913438183 i Oslo kommune

Innhold

Entré, hovedsoverom m. garderobe og eget bad, gang, soverom 2 og 3, kjøkken, spisestue og stue med utgang til balkong med fint utsyn. Mulighet for å leie p-plass i kjeller. Mulighet for å tilgang til bod ved behov.

Oppdragsnummer

10-22-0080

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
2. etasje: Primærrom utgjør 103 kvm.

Innhold og standard

Entré med skyvedørsgarderobe, hovedsoverom med garderobeskap, walk-in garderobe og eget bad med dusjhjørne og vaskemaskin, gang, bad 2 med dusjhjørne, soverom 2, soverom 3, kjøkken med direkte tilgang til spisestue og stue med utgang til overbygget balkong med sol på ettermiddag og kveld. Det er varme i alle gulv, vannbåren i alle oppholdsrom og elektrisk på begge badene. Leietaker kan benytte bod i kjeller ved behov, og det er også mulig å leie parkeringsplas i kjeller med elbil-lader. Sykkelparkering i kjeller.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer