Hans Nordahls gate 32

Hans Nordahls gate 32

Månedsleie 12.900,-
Primærrom 42m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Splitter ny og lekker 2-roms med flott balkong, godt med skapplass og heis! Inkl fyring og kabel-tv/internett!

Beliggenhet

Grefsen Stasjon er et nytt og sentralt boligprosjekt som strekker seg fra Storo til Sinsen. Her finner du et grønt og flott bomiljø, og atmosfæren er fredelig og rolig i nabolaget. De interne veiene er bilfrie, så du slipper å tenke på gjennomgangstrafikk utenfor leiligheten.

Storo Storsenter med sine 125 butikker ligger kun få hundre meter fra Grefsen Stasjon. Her finner du alt fra dagligvare, apotek, frisør, vinmonopol og McDonald's. Senterets beliggenhet gjør det enkelt å svinge innom på vei hjem. Internt i nabolaget er det søndagsåpen nærbutikk, som ligger kun noen hundre meter unna.

Torshovdalen kun en liten spasertur unna, og veien er heller ikke lang til Grünerløkka eller Oslo sentrum. Det er umiddelbar nærhet til T-bane, buss, trikk og tog. Kollektivtilbudet er stort og gjør det enkelt å komme til andre deler av byen på kort tid. Det er kort vei til det meste enten du søker shopping, restauranter, kulturaktiviteter eller turmuligheter. Enkel tilgang til Lillomarkas turstier, Oslomarka tilbyr merkede turstier og skiløyper, og Akerselva er ikke mange minutters gange unna. På Grefsen Stasjon bor du i et populært område med et rikt utvalg av gode opplevelser.

Oppdragsnummer

10-19-0013

Mer om eiendommen

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Inneholder 3.etasje: Entre med stor skyvedrørsgarderobe/bod, stue med åpen kjøkkenløsning og med utgang til stor balkong, soverom med skyvedørsgarderobe, bad med dusj og opplegg vaskemaskin/tørketrommel.
Ytre rom: Bod i kjeller.

Leiligheten er innredet med lamper i alle rom, plissegardin som er lystette på soverom, og lameller i stue. Garderobeskap med flott og praktisk innredning både i gang og på soverom.

Kjøkken

17_stue_3
Kjøkken med godt med skapplass

Kjøkken er lekkert og tidløst med innredning fra Marbodal og medfølgende integrerte hvitevarer fra Siemens, såsom kjøl-/fryseskap, ovn, koketopp (induksjon) og oppvaskmaskin. Det er høye overskap med foring mot taket, dempere på både skuffer og skap, underlimt vask i laminat benkeplate og praktisk løsning for avfallssortering.
Kjøkkenet har hvite, matte fronter og hvite fliser over benken.

Bad

Badet er delikat og lyst, med store fliser på vegg og fliser på gulv. Badet har innfellbare/svingbare dusjvegger i glass, veggmontert wc, servant med underskuffer med imontert el-stikk samt speil med lys. I himlingen er det downlights med dimmer og det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Innredning fra Svedberg.

Overflater

Lyse, malte flater og hvitpigmentert eikparkett på gulvet.

Fliser i bad med el-varmekabler.

Verdt å nevne:

Helintegrerte hvitevarer fra Siemens på kjøkkenet.
Romslig balkong.
Heis.
Felles smørebod i kjelleren for deg som liker å stå på ski.
Varmtvann og fyring inkludert
Kort avstand til det meste av både servicetilbud og rekreasjonsmuligheter
Søndagsåpen nærbutikk på området
Et av byens beste kollektivtransportmuligheter rett i nærheten (både trikk, T-bane, buss, tog og flybuss)

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.

Hvitevarer på kljøkken medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 12 900,- pr. måned.

Oppvarming

Fjernvarme som er inkludert. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Kjøkken med hvitevarer
Soverom med stort garderobeskap, bilde fra likt soverom fra lik leilighet i 5 etasje

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Bad
Gang med stor garderobe/bod

Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2019, og tte er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03..2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer