Hans Nordahls gate 50

Hans Nordahls gate 50

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 47m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Ny og lekker 2-roms med stor balkog heis! inkludert varmtvann/fyring og standardpakke kabel-tv/internett inkludert!

Oppdragsnummer

10-18-0064

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Romslig entre med stor skyvedørsgarderobe/bod, stue med utgang til romslig balkong, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, soverom med skyvedørsgarderobe, flislagt og romslig bad med dusj og opplegg vaskemaskin/tørketrommel.

Åpen stue-/kjøkkenløsning med naturlige møbleringssoner og store vindusflater. Plass til både spisebord og sittegruppe. Utgang til stor solrik balkong på ca. 8 kvm, vendt inn mot stille trafikkskjermet gårdstun. Hyggelig utsikt fra stuen og leilighetens balkong!
Kjøkkeninnredning fra Marbodal med slette hvitefronter og håndtak i rustfritt stål. Grå laminat benkeplate med underlimt vask og blandebatteri med vinklet tut og krom utførelse. Helintegrerte hvitevarer fra Siemens som induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombi kjøl/frys. Rikelig med skap- og benkeplass på kjøkken.
Soverom: Adkomst til soverom via to plassbesparende skyvedører fra stuen. God plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaring i skyvedørsgarderobe.
I tillegg har leiligheten en kjellerbod.
Dette er en lekker, stilren 2 -roms med god planløsning og stor balkong. Her får du god standard og fin beliggenhet i et trivlig bomiljø med kort vei til "alt". Leiligheten er helt ny og ubebodd - Her kan du flytte rett inn!

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med hvitevarer på kjøkken.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer