Hans Nordahls gate 50

Hans Nordahls gate 50

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 47m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Ny og lekker 2-roms med stor balkog heis! inkludert varmtvann/fyring og standardpakke kabel-tv/internett inkludert!

Oppdragsnummer

10-18-0064

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Romslig entre med stor skyvedørsgarderobe/bod, stue med utgang til romslig balkong, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, soverom med skyvedørsgarderobe, flislagt og romslig bad med dusj og opplegg vaskemaskin/tørketrommel.

Åpen stue-/kjøkkenløsning med naturlige møbleringssoner og store vindusflater. Plass til både spisebord og sittegruppe. Utgang til stor solrik balkong på ca. 8 kvm, vendt inn mot stille trafikkskjermet gårdstun. Hyggelig utsikt fra stuen og leilighetens balkong!
Kjøkkeninnredning fra Marbodal med slette hvitefronter og håndtak i rustfritt stål. Grå laminat benkeplate med underlimt vask og blandebatteri med vinklet tut og krom utførelse. Helintegrerte hvitevarer fra Siemens som induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombi kjøl/frys. Rikelig med skap- og benkeplass på kjøkken.
Soverom: Adkomst til soverom via to plassbesparende skyvedører fra stuen. God plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaring i skyvedørsgarderobe.
I tillegg har leiligheten en kjellerbod.
Dette er en lekker, stilren 2 -roms med god planløsning og stor balkong. Her får du god standard og fin beliggenhet i et trivlig bomiljø med kort vei til "alt". Leiligheten er helt ny og ubebodd - Her kan du flytte rett inn!

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med hvitevarer på kjøkken.