Hans Nordahls gate 52

Hans Nordahls gate 52

Månedsleie 12.900,-
Primærrom 47m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lekker og ny 2-roms med stor balkong og heis! Inkludert varmtvann/fyring og standardpakke kabel-TV/internett.

Beliggenhet

Grefsen Stasjon er et nytt og sentralt boligprosjekt som strekker seg fra Storo til Sinsen. Her finnner du et grønt og flott bomiljø, en unik beliggenhet med mulighet for flott utsikt over by og fjord! Storo Storsenter med sine 125 butikker ligger kun 300 meter fra Grefsen Stasjon. Der finner du alt du trenger under ett og samme tak. Torshovdalen kun en liten spasertur unna, og veien er heller ikke lang til Grünerløkka eller Oslo sentrum. Kun et par minutters gange til T-bane, buss, trikk og tog! Kollektivtilbudet er stort og gjør det enkelt å komme til andre deler av byen på kort tid. Det er kort vei til det meste enten du søker shopping, restauranter, kulturaktiviteter eller turmuligheter. Enkel tilgang til Lillomarkas turstier, Oslomarka tilbyr merkede turstier og skiløyper, og Akerselva er ikke mange minutters gange unna. På Grefsen Stasjon bor du i et populært område med et rikt utvalg av gode opplevelser! Beboere i Grefsen Stasjon har tinglyst rettighet til plass i barnehagen Espira Grefsen Stasjon, så langt dette tillates av norsk lov, dog etter barn av ansatte i barnehagen og søsken av barn som allerede har plass i barnehagen.

Oppdragsnummer

10-18-0057

Mer om eiendommen

Areal

2. etasje: Primærrom utgjør 47 kvm som omfattes av: Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Romslig entrè med skyvedørsgarderobe som gir rikelig med oppbevaring til yttertøy. Adkomst til pent flislagt bad fra entrè, og en åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til balkongen. Lekker kjøkkeninnredning fra Marbodal med helintegrerte hvitevarer. Soverom i tilknytting til stuen med adkomst via to plassbesparende skyvedører. Leiligheten fremstår som lys og stilren med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys!

Fasade og pent opparbeidede fellesarealer
Stue med utgang balkong

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer på kjøkken medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 12 900,- pr. måned.

Oppvarming

Sentralfyring. Elektriske varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Planløsning
Kjøkken med integrerte hvitevarer og godt med skapplass

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 01.11.2018-31.10.2021.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.08.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2019.

Soverom med skyvedørsgarderobe
Romslig hall med skyvedørsgarderobe med godt med lagringsplass

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.08.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning etter avtale!

Stort bad med dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Stor balkong på ca 6 kvm med utsikt mot grøntareal

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer