Hans Nordahls gate 52

Hans Nordahls gate 52

Månedsleie 12.900,-
Primærrom 47m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Lekker og ny 2-roms med stor balkong og heis! Inkludert varmtvann/fyring og standardpakke kabel-TV/internett.

Beliggenhet

Grefsen Stasjon er et nytt og sentralt boligprosjekt som strekker seg fra Storo til Sinsen. Her finnner du et grønt og flott bomiljø, en unik beliggenhet med mulighet for flott utsikt over by og fjord! Storo Storsenter med sine 125 butikker ligger kun 300 meter fra Grefsen Stasjon. Der finner du alt du trenger under ett og samme tak. Torshovdalen kun en liten spasertur unna, og veien er heller ikke lang til Grünerløkka eller Oslo sentrum. Kun et par minutters gange til T-bane, buss, trikk og tog! Kollektivtilbudet er stort og gjør det enkelt å komme til andre deler av byen på kort tid. Det er kort vei til det meste enten du søker shopping, restauranter, kulturaktiviteter eller turmuligheter. Enkel tilgang til Lillomarkas turstier, Oslomarka tilbyr merkede turstier og skiløyper, og Akerselva er ikke mange minutters gange unna. På Grefsen Stasjon bor du i et populært område med et rikt utvalg av gode opplevelser! Beboere i Grefsen Stasjon har tinglyst rettighet til plass i barnehagen Espira Grefsen Stasjon, så langt dette tillates av norsk lov, dog etter barn av ansatte i barnehagen og søsken av barn som allerede har plass i barnehagen.

Oppdragsnummer

10-18-0057

Areal

2. etasje: Primærrom utgjør 47 kvm som omfattes av: Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Romslig entrè med skyvedørsgarderobe som gir rikelig med oppbevaring til yttertøy. Adkomst til pent flislagt bad fra entrè, og en åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til balkongen.