Hansteens gate 9B

Hansteens gate 9B

Månedsleie 11.000,-
Primærrom 23m2
Boligtype Leilighet

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Sarah Aamodt

Kort om eiendommen

1 roms i Vika - Meget sentral og attraktiv beliggenhet. Vender mot bakgård.

Beliggenhet

Selveierleilighet beliggende i tradisjonell klassisk bygår i Vika ved Solli plass. Meget sentralt og attraktivt beliggende i enveiskjørt gate i "hjertet av Vika". Her bor en rolig, men likevel kun ett stenkast fra alt byen har å tilby. Solli Plass, Frogner og Aker Brygge ligger i umiddelbar nærhet. Ellers er det gangavstand til Bogstadveien, Sentrum og Karl Johans Gate. Gode muligheter for tur og rekreasjon, enten langs Frognerkilen, nærliggende parker eller langs bryggekanten på Aker Brygge og Tjuvholmen.
Alt av offentlig kommunikasjon i nærområdet med buss, trikk fra bl.a. Solli Plass samt tog og t-bane fra Nationaltheatret. PArken Ankerhagen ligger like utenfor døren på nabotomten.

Matrikkel

Gnr. 209 bnr. 59 snr. 28 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-23-0069

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Velholdt leilighet beliggende i Vika som vender mot rolig bakgård. Leiligheten har en god planløsning og god takhøyde på ca. 3 meter. Inneholder: Entré med skyvedørsgarderobe, stue/kjøkken/sov, bad. Det medfølger en kjellerbod.

Entré:
Praktisk entré med skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det videre adkomst til stue/kjøkken og bad.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra 2005 med glatte fronter. Integrert komfyr med kermaisk topp og kullfilter avtrekksvifte. Integrert kjøleskap.

Megler

Portrettbilde av Sarah Aamodt

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Sarah på e-post
sa@sem-johnsen.no

Kontakt Sarah på telefon
91 53 08 54

Sarah Aamodt er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Hun har over 17 års erfaring med særlig spesialisering på Aker Brygge og Tjuvholmen. Hun er blant de svært få eiendomsmeglere som håndterer både salg og utleie, noe mange boligeiere har funnet svært nyttig.

Sarah er arbeidsom, pliktoppfyllende, blid og effektiv. Ikke minst er hun og er faglig sterk etter mange år som fagansvarlig. Når Sarah bestemmer seg for noe går hun 100% inn for det, og hun har et ekstremt fokus på skikkelig oppfølging av sine kunder. Velger du Sarah til å håndtere oppdraget ditt får du en megler som er dyktig, tilgjengelig, ærlig og som guider deg trygt gjennom hele prosessen.

Les mer