Nyere og lekker 3 roms

Haugbro Terrasse 192

Månedsleie 16.900,-
Primærrom 83m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Kongslia-3-roms leilighet med stor terrasse og fin utsikt. Mulighet for garasjeplass.

Beliggenhet

På Kongslia bor du landlig og fint til, men like fullt sentralt. Det er kort vei til påkjøring på E6, og gangavstand til bussholdeplass og togstasjon. Pendling inn til Oslo vil ta betydelig kortere tid når Follobanen åpner i 2021. Flere barneskoler, barnehager og dagligvarebutikker ligger i gangavstand.

Nøstvedtmarka ligger tett på eiendommen, og både lysløype og langrennsspor starter like i nærheten. Sommerstid er det terrengsykkelstier, fiskevann og muligheter for kano. I nærområdet er det også treningssenter, flere aktive idrettslag og mange andre organisasjoner. Det er ellers kort vei til skøytebane, svømmehall, ridesenter og idrettsanlegg.

Legg gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Turen er heller ikke lang til populære Ingierstrand, Hvervenbukta eller Breivoll.

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Extra Langhus og Kiwi Oppegård. Ski Storsenter ligger ca. 10 minutters kjøretur fra Kongslia, og Kolbotn Torg ligger omtrent like langt unna i motsatt retning. Utvalget av butikker og andre servicetilbud er meget bra.

Nærmeste bussholdeplass er Stenfelt som ligger en kort spasertur fra boligen. Det er et drøyt kvarter å gå til togstasjon med forbindelse til bl.a. Oslo. Med bil fra Langhus tar det ca. 3 min til Oppegård, 9 min til Ski, 11 min til Kolbotn og 20 min til Oslo S.

På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier. Fra eiendommen er det kort vei til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i nærmiljøet, blant annet Tussestien, Oppegårdsveien og Lyngåsveien. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr.

Matrikkel

Gnr. 125 bnr. 458 snr. 58 i Nordre Follo kommune

Innhold

3. etasje, 3-roms: Entré, stue/kjøkken, 1 bad, bod, garderobe og 2 soverom.

Oppdragsnummer

10-23-0053

Areal

3. etasje: Bruksareale utgjør 89 kvm som omfattes av:

Entré, stue/kjøkken, 1 bad, bod, garderobe og 2 soverom.

Innhold og standard

3. etasje, 3-roms: Entré, stue/kjøkken, 1 bad, bod, garderobe og 2 soverom.

Det er heis fra garasjen til etasjeplan, og leilighetene har inngang fra svalgang. Inne i leilighetene er det lagt trestavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom, og veggene er malt i lys grå. Det er listefri overgang til tak og dørene leveres glatte i hvitt. Innvendig bod i forbindelse med entreen.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen et sosialt oppholdsrom. Felles for alle leilighetene er at utsikten blir ivaretatt gjennom store vinduer og rekkverk i glass på terrassen utenfor. Stuen har utgang til en stor, herlig terrasse , noe som vil gi en fin forlengelse av rommet i sommerhalvåret. her er det mulighet for både sittegruppe, solsenger og spiseplass. Med det store arealet er det enkelt å møblere i flere soner, slik at man alltid er beredt for festlige lag.

Kjøkkeninnredning er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har hvite, glatte fronter og laminatbenkeplate med spiseplass. Videre har kjøkkenet sort vaskekum, ettgreps kjøkkenbatteri, kullfilterventilator, brannslange og tilkobling for oppvaskmaskin.

Bad/wc
Leiligheten har flislagte baderom.badet er romslig og delikat med hvite fliser på veggene, grå fliser på gulv, gulvvarme og downlights i himlingen. Innredningen består av servant med underskap, heldekkende speil og vegghengt toalett. Videre har badet et dusjhjørne med innfellbare glassvegger og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og bod
Leiligheten har 2 soverom, begge med 14 mm trestavs eikeparkett og lysegrå vegger. Hver leilighet har dessuten en innvendig bod og en sportsbod.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten blir levert med hvitevarer, og er i dag møblert. Etter avtale kan møbler fjernes.

OBS. Aktuelle bilder kan avvike fra reel leilighet. Bildene er fra en visningsleilighet, men gir et riktig bilde på tilsvarende standard.,m

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 16 900,- pr. måned.

I tillegg til husleie kommer strøm, internett og kabel tv

Oppvarming

Det er gulvvarme på bad. Det er balansert ventilasjon med 75 % varmegjenvinning. Videre blir det sprinkleranlegg med vanntåkesystem, brannslange i kjøkkenbenk og varmtvannsbereder i bod.

Parkering

Det er mulig å leie en garajeplass. Motorvarmer og uttak til elbil kan bestilles, men det er begrenset antall plasser til dette. Øvrig parkering blir etter områdets gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleier har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet avSøderberg & Partners (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig fra 1. Aug
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2024 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31. 07. 2024
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2024 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Avkjøring mot Oppegård fra E6 til vei 156 og videre mot Langhus og inn på Langhusveien. Fra Langhusveien og inn Haugbro Terrasse. 10 minutters kjøring fra Ski. Det vil bli skiltet fra Langhusveien med visningsskilt fra Privatmegleren under annonserte visninger

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer