Varmtvann, oppvarming og bredbånd/TV fra Get inkludert i leie!

Haugerudveien 72

Månedsleie 16.500,-
Primærrom 80m2
Bruttoareal 91m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Markanær treroms topp- og hjørneleilighet med solrik balkong og panoramautsikt over Oslo! Mulighet for parkeringsplass.

Beliggenhet

Leiligheten i Haugerudveien 72 er en del av Solfjellet borettslag, beliggende i utkanten av det varierte boligområdet som utgjør Haugerud. Borettslaget grenser til Østmarka. Marka byr på et vell av tur- og treningsmuligheter, sommer som vinter. Lysløype starter ved borettslagets parkeringshus, og om sommeren innbyr Østmarkas vann til bading og padling.

Solfjellet borettslag består av ni høyblokker, omkranset av en blindvei. Borettslaget har tre fast ansatte vaktmestere. Beboerne kan henvende seg til dem under den faste kontortiden på formiddagen mandag-lørdag. Se for øvrig www.solfjellet.no for mer informasjon.
I OBOS-bladets utgave nr. 3/2019 beskrives innsatsen som kreves for å holde Solfjellets store parkmessige område ved like, til trivsel for beboerne, se https://issuu.com/obosbbl/docs/obos_3_v-book

Bilfri tilværelse er mulig med utgangspunkt i Haugerud. Syklister har fått bedre kår etter at det ble etablert sykkelvei langs Tvetenveien. Innenfor en radius på fem minutters spasertur fra leiligheten finnes det mange kollektivtilbud. Med T-banelinje 2 tar reisen 15 minutter til Oslo S. I tillegg til T-banen finnes eksempelvis bussrutene 69 og 79 i Tvetenveien. Flybuss til/fra Gardermoen har holdeplass i Tvetenveien.

Til nærbutikkene Kiwi og Coop Extra med post i butikk er det få minutters gange fra leiligheten. Sistnevnte ligger i nærsenteret på Haugerud. Her finnes også frisør, apotek, lege og et treningssenter.

I umiddelbar nærhet ligger kjøpesenteret på Tveita, med rundt 70 butikker og servicetilbud av alle slag. Hit går det en matebuss til/fra Haugerudveien, som også passerer blant annet REMA 1000. Det er bare en kort kjøretur fra Haugerud til Alna og IKEA.

Matrikkel

Gnr. 141 bnr.