Haxthausens gate 13

Haxthausens gate 13

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 62m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Klassisk og møblert gjennomgående 3-roms med utsikt mot grøntareal og meget attraktiv beliggenhet!

Beliggenhet

Meget rolig og attraktiv beliggenhet i populært og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen i strøket består hovedsakelig av bygårder fra 1800-tallet og flotte mur villaer, flere av disse er fungerende ambassader og ambassaderesidenser, noe som gjør dette til et meget trygt boligområde midt i byen. Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Det er kort vei til alle fasiliteter som post, bank, forretninger, Vinmonopolet, frisør og beauty, legesenter, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Boligen har også kort vei til populære lekeplasser, Gimle kino, og flere treningssentre med mer. En kort spasertur fra boligen finner du Uranienborg parken og vakre Vigelandsparken, Frognerbadet og Frogner stadion med løpe muligheter på sommerhalvåret og skøytemuligheter om vinteren. Like i nærheten er det også fine omgivelser ved Frognerkilen, med gang- og sykkelsti langs sjøen og ut mot Bygdøy og Bygdøy kongsgård, Karenslyst, Aker Brygge, Tjuvholmen og sentrum.

Oppdragsnummer

10-19-0116

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Entre med garderobeskap, kjøkken med hvitevarer og spiseplass, stue, spisestue evt soverom nummer 2, bad med dusj, wc og vaskemaskin.

Leiligheten er gjennomgående med mye lys, stuen har utsikt mot grøntarealer og leiligheten ligger veldig fint til. Klassisk leilighet med stukkatur og høyt under taket.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer