Populær beliggenhet. Meget sentralt. Leiligheten er nymalt

Heimdalsgata 9

Månedsleie 13.800,-
Primærrom 40m2
Bruttoareal 43m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA - Flott 2 roms i 4. etg. med god standard. Heis og felles takterrasse.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet på Grünerløkka ved Nybrua, med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Selv med den sentrale beliggenheten er boligen svært godt tilbaketrukket fra bylivets travelhet og godt hevet over bakken med utsikt til hyggelig grønn bakgård og Akerselven. Det finnes matvareforretninger som Rimi, Kiwi og Joker, apotek, postkontor, minigolf, vinmonopol og skoler, samt treningssentre som SATS og ELIXIA. Gangavstand til det meste av hva urbane Grünerløkka har å by på hva gjelder caféer, særegne forretninger og trendy utesteder. Mathallen i Oslo ligger bare noen hundre meter unna. Sentrum med sitt store utvalg av butikker, service- og underholdningstilbud er innen 5-10 min gange. Til tross for særdeles sentral beliggenhet i bykjernen, har du hyggelige tur- og rekreasjonsområder som Sofienbergparken, Olaf Ryes Plass, Birkelunden og Akerselva i ditt nærområde.

God tilgang på offentlig transport med både buss og trikk. Trikk 11 Disen / Majorstuen, 12 Kjelsås / Majorstuen ,13 Grefsen / Lilleaker, 17 Grefsen / Rikshospitalet om Sinsen. Buss 30, 31, 321 og 301 fra Heimdalsgata og buss 54 og 34 i Calmeyers gate. Ca 10 minutters gange til Bussterminalen og Oslo Sentralbanestasjon med tilknytning til flybuss og tog.

Matrikkel

Gnr. 230 bnr. 465 snr. 49 i Oslo kommune

Innhold

4. etg Toppleilighet

Entré/gang, baderom/WC, kjøkken, soverom og stue.
I tillegg følger det med 1 kjellerbod av god størrelse i nabooppgangen.

Oppdragsnummer

10-21-0123

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

4. etasje: Primærrom utgjør 40 kvm

Innhold og standard

4. etg Toppleilighet

Entré/gang, baderom/WC, kjøkken, soverom og stue.
I tillegg følger det med 1 kjellerbod av god størrelse i nabooppgangen.

Det er en meget lys, innbydende og arealeffektiv 2-roms i 4.etg. med en attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet nederst på Grünerløkka. Her bor man midt i smørøyet med alt innen gangavstand, men samtidig har leiligheten en svært skjermet beliggenhet. Hele leiligheten vender ut mot rolig grøntareal med utsikt mot Akerselva og sentrum. Leiligheten er ny fra 2007 og holder en gjennomgående god standard. Leiligheten er nettopp nymalt på alle flater! Det er en gjennomtenkt og god planløsning og leiligheten oppleves som romslig og er enkel å innrede.

Tilgang til felles takterrasse, med flott utsikt.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 13 800,- pr. måned.
Strøm kommer i tillegg til leie.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i alle rom. I tillegg er det balansert ventilasjonsanlegg i gården.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig 1. NOV
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2022 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2022
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer