Populær beliggenhet. Meget sentralt.

Heimdalsgata 9

Månedsleie 12.900,-
Primærrom 40m2
Bruttoareal 43m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA - Flott 2 roms i 4. etg med god standard.Heis og felles takterrasse.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet på Grünerløkka ved Nybrua, med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Selv med den sentrale beliggenheten er boligen svært godt tilbaketrukket fra bylivets travelhet og godt hevet over bakken med utsikt til hyggelig grønn bakgård og Akerselven. Det finnes matvareforretninger som Rimi, Kiwi og Joker, apotek, postkontor, minigolf, vinmonopol og skoler, samt treningssentre som SATS og ELIXIA. Gangavstand til det meste av hva urbane Grünerløkka har å by på hva gjelder caféer, særegne forretninger og trendy utesteder. Mathallen i Oslo ligger bare noen hundre meter unna. Sentrum med sitt store utvalg av butikker, service- og underholdningstilbud er innen 5-10 min gange. Til tross for særdeles sentral beliggenhet i bykjernen, har du hyggelige tur- og rekreasjonsområder som Sofienbergparken, Olaf Ryes Plass, Birkelunden og Akerselva i ditt nærområde.

God tilgang på offentlig transport med både buss og trikk. Trikk 11 Disen / Majorstuen, 12 Kjelsås / Majorstuen ,13 Grefsen / Lilleaker, 17 Grefsen / Rikshospitalet om Sinsen. Buss 30, 31, 321 og 301 fra Heimdalsgata og buss 54 og 34 i Calmeyers gate. Ca 10 minutters gange til Bussterminalen og Oslo Sentralbanestasjon med tilknytning til flybuss og tog.

Matrikkel

Gnr. 230 bnr. 465 snr. 49 i Oslo kommune

Innhold

4. etg Toppleilighet

Entré/gang, baderom/WC, kjøkken, soverom og stue.
I tillegg følger det med 1 kjellerbod av god størrelse i nabooppgangen.

Oppdragsnummer

10-21-0123

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer