Svært høy standard . Attraktivt område

Heyerdahls vei 9

Månedsleie 48.000,-
Primærrom 158m2
Bruttoareal 160m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SLEMDAL- svært eksklusiv leiligheten med 2/3 soverom, 2 bad, dobbel garasje og utsikt

Beliggenhet

Heyerdahls vei er en idyllisk liten vei som går opp fra Slemdalsveien, midt mellom Ris og Slemdal. Øverst og innerst i denne veien ligger nr. 9, på en sydvendt skrånende tomt med sol fra morgen til kveld. Herfra er det kort vei til både Slemdal og Vinderen senter samt gangavstand til Marka med skiløyper og turstier. Trikken, med Ris stasjon på Holmenkollbanen, er i umiddelbar nærhet. Beliggenheten må sies å være en av områdets beste.

Heyerdahls vei 9 er en sydvendt skråning som strekker seg i et avlangt belte fra enden av veien og videre oppover.
Med tomtens spesielle og avlange utforming som utgangspunkt, har målet vært at alle leilighetene skal nyte godt av den flotte og skjermede beliggenheten. Mot øst skimter man byen når solen står opp, mot syd ligger fjorden, og i vest går ikke solen ned bak Holmenkollåsen før godt utpå kvelden.

Her er det bygd 8 romslige og moderne leiligheter fordelt på 2 bygg, koblet sammen med et felles inngangsparti med heis og trapp fra parkeringskjelleren. Byggene er i 2 etasjer og ligger i en kjede avtrappet langs etter kollen - 4 hageleiligheter i 1.etasje og 4 toppleiligheter i 2.etasje. Løsningen gir leiligheter med vinduer mot 4 himmelretninger. Her blir det både morgen- og ettermiddagssol samt utsyn mot byen og fjorden.

Det er lagt vekt på store generøse romopplevelser der kjøkken, stue og bibliotek danner en romslig enhet. Det er vinduer fra gulv til tak i oppholdsrommene og skyvedører til terrassene.

Byggene har en dempet og diskret fremtoning med mørk, nesten sort mursten og mørke vindusprofiler. Terrengmurer og heller på terrasser og uteplasser utføres i granitt. Slik får anlegget et helhetlig uttrykk

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 224 snr. 8 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer