Svært attraktiv beliggenhet. Nytt hus. Høy standard

Hoffsjef Løvenskiolds vei 2S

Månedsleie 38.900,-
Primærrom 200m2
Bruttoareal 210m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ULLERN / ÅSJORDET Nybygd og lekker enebolig -4 sov-2 bad-barnevennlig område-garasje

Beliggenhet

Hoffsjef Løvenskiolds vei 2 B har en flott beliggenhet i et attraktivt og barnevennlig
boligområde, i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Sentral beliggenhet med kort avstand til
det meste.

Servicetilbud:
Ca. 2 min gange til Åsjordet "senter" med postkontor, nærbutikk, café, renseri og tannlege. Ullern treningssenter og Legevakt Vest med flere spesialtilbud ligger også kun noen minutters gange fra eiendommen. Kort vei til Røa sentrum (ca. 3 km fra eiendommen) med et godt utvalg nisjebutikker, kafeer, vinmonopol, apotek, treningssenter, blomsterbutikk, Meny m/ ferskvaredisk m.m. På Røa finner man også Elixia som er et bade- og treningsanlegg med fasiliteter. Ønsker man et større servicetilbud er det kort vei til populære CC-vest med et variert utvalg av butikker og selvstendige butikker. Med t-banen fra Åsjordet er man på Majorstuen på 10 min. Her finner man "alt" byen har å by på.

Tur- og rekreasjonsmuligheter:
Gangavstand til flotte friluftsområder som bl.a. Mærradalen med turstier til Bogstad og inn mot Nordmarka.Preparerte skiløyper på vinterstid. På Bogstad er det bl.a. populær badeplass, golfbane og Bogstad gård med
kafé. Det er også fine turstier langs Lysakerelven og ned mot Skøyen. 30 - 40 min. gange til den populære Sollerudstranda beliggende på Lysaker, med bl.a. gresslette for ballspill o.l.
I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssentre. Ullern Idrettsforening kan tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk, og Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke.

Offentlig kommunikasjon:
Ca. 3 min gange til T-bane på Åsjordet som tar 10 min. til Majorstuen. Buss fra Ullernchausseen.Ca. 15 minutters gange til Ullern trikkestopp i Ullernveien.
Kort biltur til Lysaker stasjon med bussterminal m/flere busslinjer, lokaltog og flytoget som tar deg til Gardermoen på litt over en halvtime.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer