Stor og åpen leilighet med 3 soverom, bad med badekar, stor stue med kjøkkenkrok, peis, terrasse og mulighet for garasje.

Hoffsjef Løvenskiolds vei 42B

Månedsleie 23.900,-
Totalpris 75.000,-
Primærrom 92m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

ULLERN - 4-roms leilighet i rolig sameie med 3 sov, stor stue med peis, vestvendt terrasse og mulighet for garasjeleie!

Beliggenhet

Fint og rolig beliggende i populært området på Ullern. Kort vei til Åsjordet t-bane. Flere barneskoler i området. Ikke så langt til Ullern flerbrukshall ved Ullern idrettsforening.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 218 snr. 21, leilighetsnr. 21 orgnr. 975681122 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 3 soverom, innvendig bod, bad, stue med kjøkkenkrok, terrasse og mulighet for å leie parkeringsplass.

Oppdragsnummer

10-22-0094

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 92 kvm.

Innhold og standard

Leiligheten som ligger i et etablert og voksent sameie har egen inngang fra bakkeplan. Leiligheten består av entré, 3 soverom med garderobeskap på hvert rom, innvendig bod, bad med badekar og vaskemaskin, stor stue med peis og kjøkkenet som er på den ene siden av stuen har en halvåpen løsning. Det er utgang til stor vestvendt terrasse ut fra stuen. Det er også bod en etasje under leiligheten. To etasjer under leiligheten ligger garasjen der det er mulig å leie en parkeringsplass. Innkjøring til denne fra Skogfaret. Det er gjesteparkering på tomtens øvre del med innkjøring fra Hoffsjef Løvenskiolds vei.

Megler