Stor og åpen leilighet med 3 soverom, bad med badekar, stor stue med kjøkkenkrok, peis, terrasse og mulighet for garasje.

Hoffsjef Løvenskiolds vei 42B

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 92m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

ULLERN - 4-roms leilighet i rolig sameie med 3 sov, stor stue med peis, vestvendt terrasse og mulighet for garasjeleie!

Beliggenhet

Fint og rolig beliggende i populært området på Ullern. Kort vei til Åsjordet t-bane. Flere barneskoler i området. Ikke så langt til Ullern flerbrukshall ved Ullern idrettsforening.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 218 snr. 21, leilighetsnr. 21 orgnr. 975681122 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 3 soverom, innvendig bod, bad, stue med kjøkkenkrok, terrasse og mulighet for å leie parkeringsplass.

Oppdragsnummer

10-23-0058

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 92 kvm.

Innhold og standard

Leiligheten som ligger i et etablert og voksent sameie har egen inngang fra bakkeplan. Leiligheten består av entré, 3 soverom med garderobeskap på hvert rom, innvendig bod, bad med badekar og vaskemaskin, stor stue med peis og kjøkkenet som er på den ene siden av stuen har en halvåpen løsning. Det er utgang til stor vestvendt terrasse ut fra stuen. Det er også bod en etasje under leiligheten. To etasjer under leiligheten ligger garasjen der det er mulig å leie en parkeringsplass. Innkjøring til denne fra Skogfaret. Det er gjesteparkering på tomtens øvre del med innkjøring fra Hoffsjef Løvenskiolds vei.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert men med hvitevarer og vaskemaskin.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 25 000,- pr. måned inkludert grunnpakke internett.
Utgifter til strøm, evt. høyere hastighet internett, tv og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Elektrisk + evt. peis. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulig å leie parkeringsplass med elbil-lader i garasje. Gjesteparkering. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: ledig fra ca. midten av august.
Leieperiode: 3 år+.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.4.2024, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.7.2024.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.4.2024 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Jon Martin Knai Strandlie
Mobil: 40 00 98 91

International customers

Nice 4-rooms apartment with 3 bedrooms, bathroom, living room with fireplace and open halvf-open kitchen, terrace and it's possible to rent a garage space.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer