Lekker enebolig i svært attraktivt område

Hoffsjef Løvenskiolds vei 61A

Månedsleie 65.000,-
Primærrom 251m2
Bruttoareal 275m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ØVRE ULLERNÅSEN | Eksklusiv enebolig med dobbelgarasje | Solrike uteplasser, takterrasse og vidstrakt sjøutsikt,

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og etablert boligområde på Ullernåsen i Oslo. Det er kort vei inn til byen, samt til flotte tur- og friluftsområder med rekreasjonsmuligheter gjennom hele året. Blant annet er det meget kort gangavstand til Mærradalen. Det tar ca 15 minutter å gå til T-banestopp på Åsjordet og like bortenfor ligger Bjørnsletta Skole.

Matrikkel

Eiendommen ligger i et attraktivt og etablert boligområde på Ullernåsen i Oslo. Det er kort vei inn til byen, samt til flotte tur- og friluftsområder med rekreasjonsmuligheter gjennom hele året. Blant annet er det meget kort gangavstand til Mærradalen. Det tar ca 15 minutter å gå til T-banestopp på Åsjordet og like bortenfor ligger Bjørnsletta Skole.Gnr. 28 bnr. 1266 i Oslo kommune

Innhold

Kjeller: Bad, entre, stue/kjøkken, soverom, trapperom og badstue.
1. etasje: Vaskerom, WC, entre, stue, kjøkken og gang.
2. etasje: Bad, WC, stue, gang og to soverom.

Oppdragsnummer

10-22-0095

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom: 251 kvm, Bruksareal: 275 kvm
Rom som er P-rom: Kjeller: Bad, entre, stue/kjøkken, soverom, trapperom og badstue. 1. etasje: Vaskerom, WC, entre, stue, kjøkken og gang. 2. etasje: Bad, WC, stue, gang og to soverom.

Kjeller: 88m2 BRA og 64m2 i P-rom.
1.Etasje: 94m2 BRA og 94m2 i P-rom.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer