Lekker 4 roms leilighet i attraktivt område på Ullern

Hoffsjef Løvenskioldsvei 25 b

Månedsleie 25.500,-
Primærrom 125m2
Bruttoareal 130m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ULLERN-Romslig og lys 4-roms leilighet - Solrik terrasse - Heis - Peis - garasjeplass - Utsikt

Beliggenhet

Sentralt beliggende i veletablert bolig- og villaområde på Ullern. Kort vei til off.kommunikasjon, nærbutikk, skoler og barnehager. Gangavstand til CC-vest med butikker og servicefunksjoner. Barnevennlig område. Tursti like ved. Flotte turmuligheter til Bogstad, Sørkedalen og Nordmarka.

- Lys og romslig leilighet på 125 kvm
- Stor og solrik terrasse med herlig utsikt
- Terrasse nr 2 fra kjøkken
- Garasjeplass
- Heis
- Peis
- God planløsning -
- Bod og godt med lagringsplass
- Stille og rolige omgivelser
- Flott utsikt
- Kort vei til T-bane og butikker
- Sentralt og attraktivt

Oppdragsnummer

10-19-0049

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

4. etasje: Primærrom utgjør ca 125 kvm

Innhold og standard

Meget attraktiv terrasseleilighet på 125 kvm beliggende sentralt til på Ullern. Utgang fra stue til en stor og solrik terrasse med flott utsikt. Store vindusflater mot syd sikrer et godt lys, og leiligheten har en romslig stue med peis som gir en god atmosfære. Det følger med 1 biloppstillingsplass i felles, lukket garasjeanlegg med direkte heisadkomst opp til leilighetens etasjeplan. Leiligheten ligger meget bra til i stille og rolige omgivelser.

4. etasje:
Entré/gang, 2 bad/wc, kjøkken med spiseplass, stue og 3 soverom. Utgang fra stue til terrasse . Det er i tillegg en terrasse med utgang fra kjøkken

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer