Lekker 4 roms leilighet i attraktivt område på Ullern

Hoffsjef Løvenskioldsvei 25 b

Månedsleie 25.500,-
Primærrom 125m2
Bruttoareal 130m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ULLERN-Romslig og lys 4-roms leilighet - Solrik terrasse - Heis - Peis - garasjeplass - Utsikt

Beliggenhet

Sentralt beliggende i veletablert bolig- og villaområde på Ullern. Kort vei til off.kommunikasjon, nærbutikk, skoler og barnehager. Gangavstand til CC-vest med butikker og servicefunksjoner. Barnevennlig område. Tursti like ved. Flotte turmuligheter til Bogstad, Sørkedalen og Nordmarka.

- Lys og romslig leilighet på 125 kvm
- Stor og solrik terrasse med herlig utsikt
- Terrasse nr 2 fra kjøkken
- Garasjeplass
- Heis
- Peis
- God planløsning -
- Bod og godt med lagringsplass
- Stille og rolige omgivelser
- Flott utsikt
- Kort vei til T-bane og butikker
- Sentralt og attraktivt

Oppdragsnummer

10-19-0049

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

4. etasje: Primærrom utgjør ca 125 kvm

Innhold og standard

Meget attraktiv terrasseleilighet på 125 kvm beliggende sentralt til på Ullern. Utgang fra stue til en stor og solrik terrasse med flott utsikt. Store vindusflater mot syd sikrer et godt lys, og leiligheten har en romslig stue med peis som gir en god atmosfære.

Mer om eiendommen

Det følger med 1 biloppstillingsplass i felles, lukket garasjeanlegg med direkte heisadkomst opp til leilighetens etasjeplan. Leiligheten ligger meget bra til i stille og rolige omgivelser.

4. etasje:
Entré/gang, 2 bad/wc, kjøkken med spiseplass, stue og 3 soverom. Utgang fra stue til terrasse . Det er i tillegg en terrasse med utgang fra kjøkken

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 25 500,- pr. måned.

Stue
Stue2

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Garasjeplass medfølger leieforholdet.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Terrasse
bad

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 10.06.2019
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.06.2029
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Soverom
kjøkken 2

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

PLantegning 1
Plantegning 2

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer