Herlig beliggenhet på Skøyen. Nyere standard

Hoffsveien 10B

Månedsleie 19.800,-
Primærrom 57m2
Bruttoareal 60m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SKØYEN - Lekker 3 -roms med heis. Moderne standard. Møblert. Fyring og internett inkl i leie

Beliggenhet

Hoffsveien 10 B ligger usjenert til , men samtidig meget sentralt i grønne omgivelser. Område er kjent for sitt svært hyggelige bomiljø. Herfra er det også gangavstand til nydelige turveier ved Bygdøy og i Mærradalen samt kort vei til Frognerparken og Den engelske park. Rema1000 med "Post i butikk" ligger i umiddelbar nærhet til leiligheten samt få minutters gange til Karenslyst allé med ulike servicetilbud som matbutikker, klesforretninger, treningssenter, vinmonopol, restauranter osv. Kort avstand til offentlig kommunikasjon med trikk på Hoff, buss ved Hoff terrasse og ellers 5 minutters gange til Skøyen som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (flytog, tog, buss og trikk). Boligen ligger i kort avstand fra barnehager og skoler.

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 495 snr. 42 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten består av entré/gang, baderom, to soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang til balkong fra stue.

Oppdragsnummer

10-22-0136

Areal

7. etasje: Primærrom utgjør 57 kvm

Innhold og standard

Leiligheten består av entré/gang, baderom, to soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang til balkong fra stue.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer