Lys og fin leilighet i 5. etg. med 3 soverom, åpen stue- og kjøkken med utgang til balkong. Mulig å leie p-plass. Felles takterrasse!

Hoffsveien 10C

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 75m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

SKØYEN - 4-roms hjørneleil. med høy std. beliggende tilbaketrukket og svært sentalt på Skøyen! 3 sov, balkong, p-plass*!

Beliggenhet

Svært attraktiv og sentral beliggenhet på Skøyen! Rema 1000 og Sats i umiddelbar nærhet. Trikk ikke langt unna, og buss og tog på Skøyen stasjon som er få minutters gange fra leiligheten. Kort vei til flere barnehager. Karenslyst allé i nærheten og ikke langt til hverken Bygdøy eller Frognerparken. Power og Elkjøp på Skøyen. Ikke langt til Smestad heller.

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 495 snr. 30 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 3 soverom, bad med vask- og tørketrommel, stue med åpen kjøkkenløsning, utgang til balkong. Sykkelparkering i kjeller, og mulighet for å leie p-plass med elbil-lader i kjeller. Felles stor takterrasse!

Oppdragsnummer

10-22-0078

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
5. etasje: Primærrom utgjør 75 kvm.

Innhold og standard

Hjørne-/endeleilighet bestående av entré med skyvedørsgarderobe, hovedsoverom med skyvedørsgarderobe med hyggelig og grønt utsyn, soverom 2/kontor, soverom 3, bad med dushjørne og vaskemaskin og tørketrommel, luftig og fin stue med store vindusflater og åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, utgang til overbygget balkong på ca. 11. kvm. med fritt og hyggelig utsyn, innvendig bod og bod i kjeller, vannbåren gulvvarme i alle rom bortsatt fra på bad der det er elektrisk gulvvarme, felles stor takterrasse, ryddig sykkelparkering i 1. etg.

Megler