4 Soverom. God standard

Hogstadveien 45

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 183m2
Bruttoareal 212m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Asker / Hogstad - Flott og stor kjedet enebolig i solrike omgivelser - Barnevennlig - Nært Asker sentrum -Stor hage

Beliggenhet

Barnevennlig og rolig beliggende med en stor solrik tomt. Eiendommen sogner til Drengsrud barneskole hvor barna har en trygg og kort skolevei. Ungdomsskole er Solvang. Kort vei til flere barnehager i området. Området er et flott sted for barnefamilier!

Turmuligheten ligger i umiddelbar nærhet og man kan ta på seg skiene rett utenfor døren. Det er kort vei til Asker sentrum hvor man har tilgjengelig de aller flestesevicetilbud; Apotek, lege og tannlege m.m. Du kan shoppe rundt på Trekanten Senter med sine 70 butikker, og i sentrum er det et blomstrende miljø med mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter. Alt dette har gjort Asker til et populært sted å bo.
Kun 15 minutter å gå til Asker sentrum.

Asker er et knyttepunkt for offentlig kommuniaksjon og man tar seg enkelt inn til Oslo eller retning Drammen og Kongsberg, både med tog og buss. Flotte tur- og helårs rekreasjonsområder i Vestmarka som ligger i gangavstand fra boligen. I Asker og omegn
er det uttalelige muligheter for barneidrett og diverse aktiviteter både for liten og for stor. Her finner man golfbaner, badevann (Semsvann, Hogstadvannet), svømmehaller, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner, alpinanlegg, ishall samt en rekke lag og foreninger innen de fleste aktiviteter. Gangavstand til AIS ( Asker International School ) Kun 25 min

Matrikkel

Gnr. 4 bnr. 75 i Asker kommune

Innhold

U.Etasje: Kjellerstue, omkledningsrom, gang, bad, vaskerom, 2 soverom.
1.Etasje: Entré, spisestue, kjøkken, stue, gang, 2 soverom, bad.
Utgang fra stue til meget fin hage og hyggelig uteareal

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer