Holgerslystveien 3 b

Holgerslystveien 3 b

Månedsleie 21.000,-
Primærrom 106m2
Bruttoareal 116m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott loftsleilighet med 3 soverom, balkong med sjøutsikt, tilgang hage, garasjeplass og biloppstillingsplass!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i toppetasje på en gammel vakker villa. Rolig beliggenhet i et veletablert boligområde på Bestum/Furulund i Oslo. Området har kort vei til barnehager, skoler, og offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Ullern Idrettsforening tilbyr allsidig idrett for barn i alle aldre, og i nærområdet finner vi ellers Ullern Tennisklubb, idrettshall og treningssenter. I tillegg er det gangavstand til restauranter og forretninger, samt en rekke butikker og servicetilbud på populære CC Vest og Karenslyst Allé. Lysakerelven byr på turveier helt opp til marka, og boligen ligger rett ved Mærradalens flotte natur. Vækerø park og Sollerudstranda er rett i nærheten med badestrand og grøntarealer.

På Bestum er det kort avstander til hovedstadens fasiliteter. Fra boligen er det gangavstand til Lilleaker med små nisjebutikker, og livsstilsbutikken Grønn. CC Vest ligger i også i gangavstand, og det samme gjør Skøyen og Karenslyst allé med populære kaféer, interiørforretninger, trendy klesbutikker og kulinariske opplevelser hos Maschmanns Matmarked. Det sentrale boområdet er godt dekket når det gjelder offentlig kommunikasjon. Trikkelinje 13 går fra Furulund stasjon og det er gode bussforbindelser i Vækerøveien og Maritim. Ellers ligger boligen ca. 2 km fra Skøyen stasjon og ca. 1,4 km fra Lysaker stasjon, begge knutepunkt for ekspressbusser, lokaltog og flytog. Med bil fra Bestum tar det ca. 3 min til Skøyen, 6 min til Majorstuen, 10 min til Sandvika, 10 min til Oslo S og 39 min til Oslo lufthavn. Fra Bakkeveien er det kort og trygg vei til Bestum barneskole og Øraker ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer