Fin beliggenhet.Stor leilighet

Holmenveien 2

Månedsleie 24.500,-
Primærrom 123m2
Bruttoareal 128m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

VINDEREN- stor og flott leilighet med heis i attraktivt område-2 sov- solrik terrasse-garasjeplass

Beliggenhet

Leilighet beliggende i mursteinsbygning med heis oppført i 1999 beliggende sentralt på Vinderen med kort vei til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, mange typer servicetilbud og forretninger - kort vei til Majorstuen. Sykkelavstand til marka med turstier, sykkelveier og flere vann med gode bademuligheter. Lysløype ved Songsvann. En lys og meget velholdt vinkelleilighet med god romløsning og standard, peis samt solrik vinkelterrasse. Boligen ligger tilbaketrukket med fjordgløtt i et meget attraktivt og populært boligområde.

Matrikkel

Gnr. 40 bnr. 39 snr. 12 i Oslo kommune

Innhold

3. etasje: Hall, dusjbad med toalett, vaskerom, stue med peis, spisestue med utgang til solrik terrasse, kjøkken, soverom, soverom med utgang til terrassen og adkomst til dusjbad med toalett.

Oppdragsnummer

10-22-0051

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør ca 125 kvm

Innhold og standard

3. etasje: Hall, dusjbad med toalett, vaskerom, stue med peis, spisestue med utgang til solrik terrasse, kjøkken, soverom, soverom med utgang til terrassen og adkomst til dusjbad med toalett. Høyeste takhøyde = 2,44m

1 egen garasjebod=3,2m2, takhøyde=2,42m i enden av garasjeplassen. 1 egen kjellerbod=3,5m2, takhøyde=2,48m i felles boanlegg.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer