Meget god standard. Barnevennlig

Høn Gårdsvei 50

Månedsleie 19.500,-
Primærrom 120m2
Bruttoareal 125m2
Soverom 5
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

HØN/ ASKER- meget pen 1/2-tomannsbolig i attraktivt nabolag.5 soverom. 2 stuer

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet med gode sol- og utsiktsforhold i en rolig vei(enden av en blindvei) , i et meget attraktivt og barnevennlig område på Høn i Asker. Området består i hovedsak av villaer og småhusbebyggelse.

Det er mange barnehager i nærheten. Hofstad barneskole ligger i trygg gangavstand fra huset, det tar ca. 15 minutter for barna å gå til skolen. Svært kort vei til offentlig kommunikasjon som tog fra Høn stasjon.

Det er gangavstand til Leangbukta, Hvalstrand bad og ikke mange minutten til Asker sentrum. Flotte tur-/rekreasjonsmuligheter langs sjøen, Skaugumsåsen og rundt Semsvannet. Kort vei til Holmensenteret, med et rikt utvalg av forretninger.

Asker sentrum byr på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere hyggelige kafeer og spisesteder. Trekanten senter med sine totalt ca. 75 butikker, har et godt utvalg for de fleste. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, samt servicetilbud for mennesker i alle aldre. Offentlig kommunikasjon med buss og tog fra Asker sentrum. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur.

Matrikkel

Gnr. 24 bnr. 1 snr. 3 i Asker kommune

Oppdragsnummer

10-19-0123

Areal

Ca 125 kvm

Innhold og standard

Første etasje:
Entre, bad, stue med utg. til koselig hage, åpen kjøkkenløsning samt 1 soverom/ kontor

Andre etasje: 4 soverom samt 1 bad

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer