Delikat og nytt rekkehus med alle fasiliteter, rolig og naturnær beliggenhet i markagrensa med diverse treningsmuligheter!

Hukenveien 27

Månedsleie 24.800,-
Totalpris 11.904,-
Primærrom 124m2
Soverom 3
Boligtype Rekkehus

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

AMMERUD/GRORUD - Nyoppført rekkehus beliggende i markagrensa med 3 soverom, loftstue, privat hage, to garasjeplasser.

Beliggenhet

Rolig og skjermet beliggenhet i markagrensa med rulleskibane like ovenfor og ellers endeløse tur- og treningsmuligheter i marka. Det er gangavstand til Lillomarka Skistadion/Arena med skiløyper/lysløyper (også rulleskibane - nytt anlegg). Bussholdeplass (linje 62 som går til Grorud og Ammerud - med overgang til t-bane eller buss 31) 100 meter i hver retning fra huset. Barnehage ved nærmeste busstopp. Kan gå til Grorud på ca 10 min. Når man kjører fra sentrum så tar man av ved Ammerud og unngår mye kø.

Matrikkel

Gnr. 94 bnr. 220 snr. 1 i Oslo kommune

Innhold

Entré med gjestetoalett, kjøkken, stue, uteplass/hage, tre soverom, bad, loftstue og terrasse.

Oppdragsnummer

10-22-0139

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 57 kvm.
2. etasje: Primærrom utgjør ca. 50 kvm.
3. etasje: Primærrom utgjør ca. 17 kvm.

Innhold og standard

Nyoppført enderekkehus med moderne standard. Rekkehuset ligger på et hjørne og har derfor vinduer på to sider. Huset inneholder entré med oppbevaringsplass og gjestetoalett, spisestue og kjøkken på ett plan og sofa/tv-stue med vedovn et par trinn ned fra kjøkkenet. Store vindusflater og utgang til privat hage og liten platting, trapp til andre etasje, gang, stort hovedsoverom med garderoberom, bad med dusjhjørne og vaskesøyle, hyggelig gjesterom i hjørne, barnerom, garderobeskap i alle soverom, lite teknisk rom for oppbevaring av støvsuger mm., trapp opp til 3. etg., loftstue/treningsrom med utgang til usjenert takterrasse med bod.

Megler