Industrigata 67

Industrigata 67

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 81m2
Bruttoareal 90m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og klassisk leilighet med 2 balkonger, lekre detaljer og mulighet for parkering i bakgård!

Beliggenhet

Meget populær og sentral beliggenhet på Majorstuen. Majorstuen er et atttraktivt nabolag med umiddelbar nærhet til alt av det byen har å tilby. Leiligheten ligger sentralt og hyggelig til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder.

Beliggenheten gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.
Gangavstand til Slottsparken og Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Evo Fitness, Bislett Stadion, SATS, Elixia Colosseum eller eksklusive Artesia i Majorstuveien. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Kiwi, Rema 1000, Coop Extra/Mega og Meny. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også vinmonopolet ved Colosseum senter eller på Bislett i Thereses gate.

Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 11, 12 og 19, en rekke bussruter og alle t-banens linjer.

Oppdragsnummer

10-19-0069

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer