Industrigata 67

Industrigata 67

Månedsleie 21.000,-
Primærrom 81m2
Bruttoareal 90m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Lys og klassisk leilighet med 2 balkonger, lekre detaljer og mulighet for parkering i bakgård!

Beliggenhet

Meget populær og sentral beliggenhet på Majorstuen. Majorstuen er et atttraktivt nabolag med umiddelbar nærhet til alt av det byen har å tilby. Leiligheten ligger sentralt og hyggelig til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder.

Beliggenheten gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.
Gangavstand til Slottsparken og Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Evo Fitness, Bislett Stadion, SATS, Elixia Colosseum eller eksklusive Artesia i Majorstuveien. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Kiwi, Rema 1000, Coop Extra/Mega og Meny. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også vinmonopolet ved Colosseum senter eller på Bislett i Thereses gate.

Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 11, 12 og 19, en rekke bussruter og alle t-banens linjer.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 143 snr. 7 i Oslo kommune

Innhold

4 etg: Hall, stue med utgang til solrik balkong, moderne og godt utstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer: komfyr, induksjon platetopp, micro, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Stort bad med dusjhjørne, innmurt badekar, servant med underskuffer, toalett og vaskemaskin. Hovedsoverom mot bakgård med garderobeskap og tv-uttak. Soverom to med garderobeskap og utgang til balkong med morgensol.
I tillegg disponerer leiligheten en bod, eier kommer til å ha noen få ting i boden.

Oppdragsnummer

10-22-0093

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

4 etg: Hall, stue med utgang til solrik balkong, moderne og godt utstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer: komfyr, induksjon platetopp, micro, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Stort bad med dusjhjørne, innmurt badekar, servant med underskuffer, toalett og vaskemaskin. Hovedsoverom mot bakgård med garderobeskap og tv-uttak. Soverom to med garderobeskap og utgang til balkong med morgensol.
I tillegg disponerer leiligheten en bod, eier kommer til å ha noen få ting i boden.

Leiligheten inneholder en romslig og svært sjarmerende hall med original teglstein på den ene veggen, et rålekkert og stort baderom fra 2014 med dusjhjørne, badekar, vaskemaskin og mulighet for tørketrommel. Begge soverommene vender mot rolig bakgård og har godt med garderobeskap. Tv-uttak på hovedsoverom. Soverommene er av god størrelse. Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning, er romslig og har rikelig med skap og benkeplass. . Også på kjøkkenet er det hentet frem teglstein som gir rommet en helt egen karakter. Romslig og lys stue som gir plass til sofagruppe, flere lenestoler og spisestue. Store vinduer gir dette rommet rikelig med naturlig lys som sikrer en luftig atmosfære i leiligheten. Takhøyden er på 270 cm. Fra stuen er det utgang til en solrik nordvestvendt balkong med ettermiddag-/kveldssol.
Dette er en flott og påkostet leilighet som er velholdt med gjennomført god standard.

Kvaliteter ved boligen og området generelt:
- Gjennomgående leilighet med 2 balkonger.
- Beboerparkering i området
- Hele leiligheten er renovert i 2014
- Gjennomtenkt og godt utnyttet planløsning med smarte løsninger
- Elektrisk anlegg er nytt i 2014
- Lekkert baderom nytt i 2014 med dusj, badekar, vaskemaskin og mulighet for tørketrommel
- Moderne kjøkken nytt i 2014 med integrerte hvitevarer.
- Klassiske detaljer som originale tregulv, teglsteinsvegger og god takhøyde på 270 cm
- Lys og romslig stue med plass til flere sittegrupper
- To soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobe
- Trappeoppganger rehabilitert i 2011/12
- Store vindusflater med svært gode lysforhold
- Usjenert og svært rolig beliggenhet
- Veletablert og rolig bomiljø
- God tilgang på offentlig kommunikasjon
- Kort vei til tur- og rekreasjonsområder

Standard

Baderom
Renovert og utvidet i 2014. Innredet med både innmurt flislagt badekar fra Villeroy
& Boch og dusjhørne med innfellbare dører i herdet glass. Regnfall- og hånddusj. Armatur i dusj og ved badekar fra Grohe. Helservant fra høykvalitetsleverandøren Aspen med to store underskuffer og innebygd stikkontakt. Blandebatteri fra Hansgrohe. Speil og lys over servant. Vegghengt toalett fra Villeroy & Boch.
Nisje med kran og strømuttak for vaskemaskin/tørketrommel. 2 stk. el. vifter i himling. Innfeldt 2 stk. høyttalere med radio og bluetooth funksjon i himling til avspilling av bl.a. Spotify.

Kjøkken
Moderne, men tidløs kjøkkeninnredning fra 2014 med hvite folierte glatte fronter, massiv heltre eik benkeplate med nedfelt porselen vaskekum. Et svært praktisk og godt utstyrt kjøkken med god benke- og skapplass. Integrert komfyr, induksjon platetopp med boosterfunksjon som blir varm på få sekunder, micro, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kullfilter avtrekksvifte med hette i børstet stål og glass. Impregnert tegelsten over underskap.

Gulv og listverk
Innvendig er gulv dekket med lakkerte originale tregulv slipt i 2014. Parkettfliser på bad, natursteinsfliser i dusjhjørne og badekarsveggen. Profilerte listverk på 12 cm i hele leiligheten.

Vegger
Overflatebehandlet i 2014 med helsparklet og malte flater, behandlet tegelsten. 60x60 fliser på bad, natursteinsfliser i dusjhjørne.

Bildene i annonsen er fra da eier kjøpte leiligheten i 2016.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert. TV som henger på veggen i stue kan medfølge.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 21 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og- parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.AUG
Leieperiode: 1-3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Really nice 2 bedrooms apartment. Central located. Unfurnished

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer