Ivan Bjørndals gate 13 A

Ivan Bjørndals gate 13 A

Månedsleie 22.500,-
Primærrom 87m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

EKSKLUSIVT PÅ LILLEBORG - Lekker og gjennomgående 4-roms med privat takterrasse. IKKE bokollektiv/ studenter

Beliggenhet

Skjermet og idyllisk beliggende på populære Lilleborg like ved Akerselva i Sagene bydel. Rolig område som fremstår som en oase i en urban bydel. Flotte turområder i umiddelbar nærhet, med gangvei/sykkelvei og turstier langs idylliske Akerselva. Her kan du vandre opp til Maridalsvannet, eller i motsatt retning ned til Oslo sentrum. Behagelig atmosfære i et område med nyere bygningsmasse og rehabiliterte fabrikkbygninger. Det er mellom bygningen, samt nede ved elven etablert flere små lekeplasser med husker, sandkasse o.l.

Hyggelige og pent tilrettelagte fellesarealer på Lilleborg-området med belysning, gangveier, sittegrupper og lekeområder. Fellesarealer blir forvaltet av sameiet "Det Lille Grønne". Inne på området Lilleborg finner du i dag populære Kolonihagen som har åpnet utsalgssted ved vannspeilet. På sommerstid kan du nyte kaffekoppen eller ferske bakevarer i solen ved vannspeilet. ASTRAL som tilbyr delikate smaker i røft lokale ligger vegg i vegg med Kolonihagen. Restauranten ble etter kort tid kåret til en av Norges 15 beste restauranter. Nyåpnede LUPO levere fantastsik pizza fra stenovn. Menyen er for alle, alt fra Margarita til det røffeste innen for "pizzaverden". Lupo betyr Ulv på Italiensk. Her kan du også få take-way om ønskelig.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Det Andre Teateret, Soria Moria, en rekke spisesteder; Sagene lunsjbar, Åpent Bakeri, tapas, sushi og kaféer som nevnte Kolonihagen, Kaffebrenneriet osv. Vertshuset Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteserveringer sommerstid. Gode handlemuligheter med butikker som Sultan frukt og grønt marked, REMA 1000, Kiwi og slakter Strøm-Larsen samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven i nærheten. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i Presidentgata og Joker i Vogts gate. 10 minutter unna ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Torshovparken og Torshovdalen, i tillegg til Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter. Akerselva med omkringliggende grøntområder i gangavstand fra leiligheten.

Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern, Nydalen og Storo. I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, 3 trikkelinjer (11, 12 og 13), 3 busslinjer (37 som går døgnet rundt, samt 20 og 54).

Matrikkel

Gnr. 224 bnr. 384 snr. 35 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0082

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue, 3 soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.

Innhold og standard

Entré, en innvendig bod, bad/wc/vaskerom, stue med utgang til balkong, åpen kjøkkenløsning og 3 gode soverom.

En tørr kjellerbod på 5m².

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er umøblert, men med hvitevarer

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 500,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass. Ta kontakt med megler.

I garasjeanlegget er det 22 gjesteparkeringer med 4 timers gratis parkering, samt 1 times gratis parkering i gaten. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er installert et elektrisk anlegg i garasjen som muliggjør el-bil ladding på alle garasjeplasser. Anlegget inkluderer et nytt WiFi anlegg i garasjen som skal brukes til styring av laderne. I forbindelse med dette vil det også settes opp et gjestenett som kan brukes av biler og beboeres telefoner i garasjen.

Energimerking

Utleier har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker (forutsetter utleiers samtykke).
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.08.2020
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.8.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2021 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Nice 3 bedrooms apartment in popular area! Good standard

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer