3-roms i barnevennlig område

Ivan Bjørndals gate 7

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 78m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

LILLEBORG - Pen 3-roms med i attraktivt område

Beliggenhet

Skjermet og idyllisk beliggende på populære Lilleborg like ved Akerselva i Sagene bydel. Rolig område som fremstår som en oase i en urban bydel. Flotte turområder i umiddelbar nærhet, med gangvei/sykkelvei og turstier langs idylliske Akerselva. Her kan du vandre opp til Maridalsvannet, eller i motsatt retning ned til Oslo sentrum. Behagelig atmosfære i et område med nyere bygningsmasse og rehabiliterte fabrikkbygninger.

Hyggelige og pent tilrettelagte fellesarealer på Lilleborg-området med belysning, gangveier, sittegrupper og lekeområder. Fellesarealer blir forvaltet av sameiet "Det Lille Grønne". Inne på området Lilleborg finner du i dag populære Kolonihagen som har åpnet utsalgssted ved vannspeilet. På sommerstid kan du nyte kaffekoppen eller ferske bakevarer i solen ved vannspeilet. ASTRAL som tilbyr delikate smaker i røft lokale ligger vegg i vegg med Kolonihagen. Restauranten ble etter kort tid kåret til en av Norges 15 beste restauranter. Nyåpnede LUPO levere fantastsik pizza fra stenovn. Menyen er for alle, alt fra Margarita til det røffeste innen for "pizzaverden". Lupo betyr Ulv på Italiensk. Her kan du også få take-way om ønskelig.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Det Andre Teateret, Soria Moria, en rekke spisesteder; Sagene lunsjbar, Åpent Bakeri, tapas, sushi og kaféer som nevnte Kolonihagen, Kaffebrenneriet osv. Vertshuset Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteserveringer sommerstid. Gode handlemuligheter med butikker som Sultan frukt og grønt marked, REMA 1000, Kiwi og slakter Strøm-Larsen samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven i nærheten. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i Presidentgata og Joker i Vogts gate. 10 minutter unna ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Torshovparken og Torshovdalen, i tillegg til Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer