Pen leilighet. Svært god beliggenhet. Flere bilder kommer!!

Jacob Aalls gate 24

Månedsleie 22.500,-
Primærrom 96m2
Bruttoareal 110m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN-Lys, pen og gjennomgående 4-roms - Balkong- Flott beliggenhet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til i etablert bygårdsbebyggelse på Majorstuen. Få minutters gangavstand til off. kommunikasjon, en rekke servicetilbud, forretninger og andre fasiliteter. Grøntarealer i Stensparken/ Marienlyst. Gangavstand til Frognerparken.

Oppdragsnummer

10-19-0053

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør 96 kvm

Innhold og standard

Meget lys og lekker 4-roms leilighet beliggende i vakre omgivelser på Majorstuen. Passer perfekt for deg som ønsker en sentralt beliggende leilighet med nærhet til "alt". Leiligheten har en praktisk og arealeffektiv planløsning med god takhøyde og fine lysforhold. Leiligheten byr bl.a på store luftige oppholdsrom, romslig kjøkken, pent bad og 2 soverom og 2 stuer ( hvoran den ene stuen kan benyttes som soverom)

2.etasje: Entre/gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken med spiseplass, spisestue, stue, 2 soverom.( mulighet for å bruke den ene stuen som soverom) Utgang fra stue til balkong

Leiligheten disponerer også boder

Flere bilder kommer!!

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 500,- pr. måned.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer