Meget pen 2-roms. Møblert

Jacob Aalls gate 11

Månedsleie 14.500,-
Primærrom 38m2
Bruttoareal 41m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Majorstuen-Strøken møblert 2-roms leilighet med balkong og heis i bygård fra 2007

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbamnt , populært og meget sentralt boligområde like ved Vestkanttorget på Majorstuen i Oslo. Det er gangavstand til alle typer bymessige fasiliteter, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Shoppinggaten i Bogstadveien ligger rett ved, og det er kort vei til Marienlystparken og Frognerparken.

Sistnevnte ligger få minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken.

Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Coop Marked, Meny og Jacobs. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder. Her finner du alt fra store, rimelige kleskjeder til fasjonable motehus du ikke finner andre steder i byen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er Majorstuen og ligger ca. 300 meter fra boligen. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet.

Mer om eiendommen

Med bil fra Majorstuen tar det ca. 6 min til Oslo S, 8 min til Bygdøy og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse.

Oppdragsnummer

10-18-0091

Areal

3. etasje: Primærrom utgjør 37 kvm.
Brutto: 41 kvm

Innhold og standard

3.Etg: Entre, bad med vaskemaskin, åpen stue/ kjøkken løsning med utgang til balkong, samt 1 soverom

Bygget ble oppført i 2007, og leiligheten holder en moderne og pen standard.

soverom01
stue02

Leiligheten kanskilte med en nordvestvendt balkong med flotte solforhold. God intern beliggenhet i byggets 3.etasje og godplanløsning. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, her er det bare å flytte rett inn!

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er fullt møblert. Hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin følger med.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 14 500,- pr. måned.
Husleie inkluderer varmtvann samt basis tv pakke fra Get

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Varmtvann er inkl i leien

Parkering

Muligheter for leie av p-plass. Kontakt megler

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: D- Rød
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.

3
bad01

(forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.01.2019
Leieperiode: 3 år

soverom03
stue01

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.09.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.12.2021
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.09.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

utsikt01
balkong01
stue03
bad02
garderobe01

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer