Meget attraktiv beliggenhet på Stabekk. Kort vei til den internasjonale skolen

Jernbaneveien 99

Månedsleie 16.500,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 81m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Stabekk-Flott og romslig 3-roms leilighet i 2. etg. med balkong, heis og garasje. Sentral beliggenhet på Stabekk!

Beliggenhet

Tilbaketrukket beliggende i et rolig og veletablert boligområde på Nedre Stabekk. Meget sentralt, med kun 5-6 minutters gangavstand til Stabekk sentrum med diverse forretninger, servicetilbud og kollektivmuligheter med buss og tog. Det er buss i retning Oslo/Bekkestua og toget bruker ca. 12 minutter til Oslo S. Det finnes bl.a. dagligvareforretning med flere interiørbutikker, apotek, bakeri, bokhandel, populære Bolina, samt hyggelige kafeer og spisesteder. For øvrig er det kort avstand til handlesentre på Høvik, Bekkestua, Lysaker, CC-vest og Sandvika. Nærhet til barnehager og skoler for alle alderstrinn, og det finnes en rekke store bedrifter og arbeidsplasser i området.

Det er et meget godt og variert utvalg av fritidsaktiviteter i nærområdet. Det er bl.a. fotball-løkker, sandvolleyballbane, ny tennishall, ny ishall (under bygging), svømmehall på Bekkestua, golfbaner og flere treningssentre. Det er sykkelavstand til sjø og maritimt miljø på Strand og til kyststi med fine badeplasser på Fornebu og Høvik. Bærumsmarka er også innen rekkevidde med flotte tur- og treningsmuligheter hele året. For kunstinteresserte er det flere gallerier i området bl.a. på Skallum, kulturhuset Stabekk ligger like ved og det er kort avstand til Sandvika med både kino og kulturhus.

Det er relavtivt kort avstand til Oslo Internasjonale skole

Matrikkel

Gnr. 14 bnr. 1083 snr. 22 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-19-0121

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer