Johan Castbergs vei 64

Johan Castbergs vei 64

Månedsleie 14.000,-
Primærrom 71m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 3-roms med stor stue og balkong med utsikt! Varmtvann og fyring inkludert!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, rolig og barnevennlig område på Lutvann. Haukåsen sameie har masse grønt areal og pent opparbeidet hage som setter sitt preg på området. Sameiet ligger fritt i naturskjønne omgivelser ved Østmarka og byr på tur- og friluftsliv rett utenfor døren. I tillegg finnes det gode bade- og fiskemuligheter samt flere idrettstilbud i nærheten, som SATS Hellerud, Haugerud Idrettsforening, Trosterud Fritidsklubb m.m.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved blant annet Kiwi, Coop Extra Haugerud og Coop Extra Lindeberg. Gangavstand til Trosterud og Haugerud nærsenter. Handleturen kan også legges til Tveita eller Alna senter, Ikea eller Coop Obs.

Boligens beliggenhet og område er meget attraktiv for barnefamilier med barn i alle aldre. Det er flere skoler i nærområdet, deriblant Lutvann skole, Nordvoll skole, Skjønnhaug skole, Trosterud skole og Hellerud videregående skole. Av lokale barnehagetilbud har man også blant annet Fagerholt barnehage, Trosterud Senter barnehage, Stubberudlia barnehage og Barneslottet barnehage.

Gangavstand til nærmeste bussholdeplass "Fagerholt" i Dr. Dedichensvei er ca. 75 meter fra utgangsdøren. Der går busslinje 69 "Tveita-Lutvann" alle ukedager (ikke lørdag-søndag). Dette er en matebuss til/fra Haugerud T-banestasjon.

Det er gangavstand til både Trosterud T-banestasjon og Haugerud T-banestasjon, kun ca 15 minutters reisetid til Oslo sentrum.(Linje 2)

Oppdragsnummer

10-19-0119

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer